Viata in Japonia (29)
Raspunsuri - Pagina 9
RIARA spune:
Eli,scuze ca nu am mai intrat,am fost cu o imormintare.Fetele care vor sa doneze ,va trimit pe mail nr meu din banka,{de furikomi zic}asa oricine are o banka aproape,nu?O sa scriu aici cine mi-a donat.Am vb cu Gabi si in luna octombrie ,cind pleaca sora-mea in tara,se intilneste cu Gabi si ii da banii si hainutele strinse.Va rog,doua mii de yeni nu este o gaura mare ,nu?Punem o mie pt Sabinuta si o mie pt Bella.Ce ziceti?Nu-i o suma mare nu?Dar pt sufletelele acelea si o mie de yeni conteaza,chiar prea mult.Incerc sa intru mai des,dar cu Rion al meu .......Ce va mai fac copii?Al meu este un rizgiiat,numai in brate sta.Daca -l tin in brate,se lasa cu capul in jos sa-i atirne,daca-l ridic lesina de plinsAstept vesti de la voi
RIARA spune:
quote:
Originally posted by mihaela imai
Buna Fetelor!Ce mai faceti? Nu mai spuneti nimic? Riara,nu am primit nici un PMPoate reusesti sa-mi trimiti un mail ca e mai sigur.Va pup fetelor!Multa sanatate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph
Scuze,eu parca scrisesem sa-mi trimiti tu un mail cind ai timp pt ca eu sint cu imormintarea.Miine iti trimit un pm,da?
RIARA spune:
quote:
Originally posted by eli
Sa va zic una din nazdravaniile de azi: toata ziua si-a gasit de lucru catarandu-se pe spatarul canapelei. Pe la 1:30 ii pregateam pranzul. Era liniste in casa, cand deodata aud muzica. Se gandise baiatul ca e prea monotona atmosfera si daduse drumul la combina. Cand m-am dus in camera, asculta O-zone si dansa pe spatarul canapelei.
O seara placuta!
COOL Stefanel!Saptamina trecuta i-am auzit la radio in frizerie la socra-miu,iar soacra-mea se legana dupa ritmAcum traduce la toti musterii care le calca pragul ce cinta oamenii acolo,ca doar nora-sa-i romanca!
RIARA spune:
Fetele,am citi la subiectul cu Bella si se pare ca nu este timp sa astepte pina in octombrie.Trebuie sa ne adunam mai repede.O sa-i trimit in cont sau prin posta la gabi.Ela,stii si de fetele celelalte care erau pe forum?Acum vad ca nu mai intra nimeni>Ce s-o fi intimplat oare?Toata lumea este in Romania?
yashy spune:
Buna, acum nu sunt in Japonia si nici in Romania, sper ca macar in septembrie cand ajung acasa sa pot sa mai fiu de vreun ajutor celor doua fetite... N=am citit povestea lor in totalitate... dar vreau sa ma alaturi si eu.
Multa sanatate la toate!!
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
nshiro spune:
Riara, trimite-mi si mie un PM cu adresa ta. Adresa Mihaelei o am dar din pacate nu am ajuns inca la posta! De la banca nu am cum sa trimit pentru ca nu mai sunt deschise cand ies eu de la serviciu. Pana la urma strangi tu pentru amndoua fetitele sau strangeti separat?
rocsana
RIARA spune:
Saru'mina Nshiro,eu string pt Bella,iar cind Mihaela a adus vb de Sabinuta ,am pus-o si pe ea in discutie.Nu ma dernjeaza sa string pt amindoua,macar sa se stringa ceva pt ele.stiu ca viata este grea pt oricine si nu sint bani indeajunsi nici macar pt familia ta,dar haideti sa facem un efort sa le ajutam si pe sufletelele astea nevinovate.Cind s-or face mari,la rindul sigur vor ajuta pe cei ce au nevoie.De asta sintem oamneni ,sa ne ajutam intre noi ,si sa nu inchidem ochii.Va rog,haideti sa le ajutem pe fetelea acestea,ca n-o sa va para rau.Numele nostru va fi gravat pt totdeauna in sufletelele lor si ne vor multumi toata viata.Haideti sa le dam sansa sa ajunga la o virsta sa ne multumeasca ele singure,cu gurita lor.Cind vom fi bosoroage si nu-o mai avea la cine ne duce in Romania,ne vom duce la Bella si Sabina,sigur ne va primi in casa.
Pt cele care pot ajuta,scriu nr meu de tel aici,ceea ce nu as fi facut niciopdata daca nu as fi fost disperata sa le ajut pe fetite.Nr este 080 1724 3400 si adresa de mail pe telefon este stefy.jiro..@docomo.ne.jp.Si eu sint cu munca si cu asta mic,nu prea pot intra pe forum de mai multe ori pe zi,va rog sa ma contactati.Nshiro,iti trimit un pm cu adresa mea.Mihaela,tu e unde esti?Cum facem?Mai stringi pt Sabina?Ai strins ceva?
mihaela imai spune:
Buna! Sint din Yokohama.Nu ti-am trimis adresa mea? Raspuns in cazul "Sabina"Am trimis din partea mea si a unei prietene 100 de euro.Am citeva promisiuni de la alte fete si sper sa reusesc sa mai string citiva banuti.Pina acum am 1000 de yeni de la o fata Stefania. Pupiciii!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph
RIARA spune:
Mihela,mersi pt tel.Incet ,incet...trebuie sa mearga.Am vb si cu Diana,trimite si ea pt Sabina,si participa si pt Bella.Fetele,am hotarit cu Mihaela ca ea sa stringa pt Sabina si eu string pt Bella.Imi puteti scrie un mail si va trimit adresa sau nr contului din banka,furikomi.Eu as vrea sa pun banii la sfirsitul lui septembrie,poate vede mai multa lume apelul si se string mai multi bani.
Mihaela,eu si cu Diana iti trimitem saptamina viitoare pt ca trebuie sa ma intilnesc cu ea.Iti scriu atunci cind ii pun.Chiar fetele din Japonia nu mai intra nici una pe forum????