VREAU SA STIU DACA A ADOPTAT CINEVA ANUL ACESTA DUPA LEGEA NOUA.
buna zorro si bine ai venit printre noi. suntem mai multe familii care au inceput procedura de adoptie pe legea veche cat si pe cea noua. de incheiat vreo adoptie pe legea noua nu stiu oricum ia a intrat in vigoare din ianuarie 2005. de fapt ce te intereseaza? ce vrei sa afli? sau mai bine zis in ce stadiu al adoptiei te afli?
Lorelei si
draga zorro, ne-am ales un an greu pt adoptii pt ca la 1 ian s-a modificat legea si acum se insista pe integrarea in fam naturala, se cauta pana la rude de gr4, si nu este un terman pt gasirea parintilor naturali, deci si ce erau adoptabili dupa vechea lege acum iar trebuie facute dosare si se lucreaza cu instanta, deci totul e mai greoi si dureaza. dar asta nu tre sa te descurajeze, daca vrei sa salvezi un sufletel singur merita sa treci peste toate piedicile...
eu stiu ca in cluj deocamdata nu sunt copii adoptabili, dar daca nu ai inceput dosarul pt atestat ai de umblat dupa acte, apoi , dupa depunere ai de asteptat 60zile in care esti testat si abia apoi ai atestat si poti cauta (sau ti se cauta) copil.
de ce vrea toata lumea fetite??!!
patri
Noi suntem pe cale de a termina procedura de adoptie dupa legea noua. Despre cum am procedat si ce greutati am intampinat poti sa gasesti la subiectul: "M-am hotarat....adoptie", acolo au mai scris si altii. Dar daca ai intrebari te ajut si eu si ceilalti!