rezultate teste nationale

rezultate teste nationale | Autor: marinaeliza

Link direct la acest mesaj

Aveti idee la ce adresa trbuie sa caut pentru a afla rezultatele la capacitate?Se zice ca se vor afisa sambata seara sau duminica dimineata;stiti ceva mai mult?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Nu cred ca s-au afisat inca, dar trebuie sa cauti pe site-ul invatamantului

www.edu.ro

Mult noroc celor cu examene!
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Deocamdata s-au afisat in scoli. Dupa rezolvarea contestatiilor se vor afisa cred ca mnaine pe site-ul www.edu.ro partea de admitere etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Scuze, daca sunt out of topic!! Nu am mai scris nimic de multa vreme!
Dar, acum cand stiu notele de la teste nationale, poate cineva sa-mi spuna cat mai multe detalii despre Colegiul National Matei Basarab, si special clasa de stiinte sociale??
Astept cu nerabdare orice informatie!

Pupici, Titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Despre orice liceu gasesti informatii in planul de scolarizare (inclusiv ultima medie de anul trecut): aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am incercat sa intru la link-ul dat de Alexandrina, dar nu am gasit ce cautam. Stie cineva cum pot sa intru sa vad cu ce medie se intra la liceele din Bucuresti?

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si aici
http://www.clopotel.ro/educatie/rezultate_teste_nationale_2005.php
se publica reultatele, deocamdata pe cateva judete, dar vor aparea toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Se aduna deja rezultatele, deocamdata sunt partiale, si se gasesc la aceasta adresa: rezultate partiale

Linkul din postul anterior era despre planul de scolarizare si situatia de anul trecut, adica la fiecare specializare este data ultima medie cu care s-a intrat, si mai nou ultima medie de absolvire de anul acesta, n-am zis ca ar fi vorba de vreun rezultat acolo.

Dar pe link-ul dat de anemona, am gasit informatia pe care o cautam si care inca nu e data pe www.edu.ro , nu stiu daca per general e mai complet ori nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor va multumesc. Am vazut rezultatele si pe cele luate de nepotica mea. Am gasit si studenta cu 10 pe linie din Bucuresti - Ciobanu Corina, de la scoala 196. Bravo ei.

Acuma urmeaza faza 2, repartizarea....

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput