se termina ....NUMAI IUBIREA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Zavoranca a "cantat" ieri pe scena. Parca behaia o capra, am ras cu o pofta..., parca daca as fi Pepe, mie mi-ar fi frica sa o parasesc, parol.
Di

Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu.

Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Daca tot vorbiti atata de telenovela, spuneti-mi si mie cum s-a terminat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

quote:
Originally posted by Christel

iti spuneam eu cu drag...dar la cat mi-a placut mie filmul..am si uitat de el

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

quote:
Originally posted by Christel

Personajele negative s-au predat politiei, ori au fost prinse de oo7 OLTEANU MIRCEA,ori s-au sinucis de buna voie.
Personajele pozitive au trait pana la adanci batraneti facand o puzderie de copchii.
Si-am incalecat pe o sa si ne vedem la toamna cu aceiasi Marie dar cu o alta palarie :LACRIMI DE IUBIRE .
THE END

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lacrimi de iubire? I-a mers bine cu telenovele. Acasa mai lanseaza una? Wow?

N-am citit toate mesajele voastre. Dar am ramas tablou cand am vazut o fetita de 5 ani care n-a vrut sa mearga in parc pentru ca pierdea Numai iubirea.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

pling.....de bucurieeee!!!!
si totusi...sa n-o mai vedem noi pe buzi-buzi...of, ce trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucursaru spune:

Ce tot il compatimiti atat pe PPPE-PPPE! Se potrivestc la fix. Un taran si o taranca (no ofense), dar sunt ingrozitori. Cat despre telenovelllla, intr-adevar, a fost super-previzibila (si asta venind de la cineva care n-a vazut mai mult de 3 episoade cap-coada. Recunosc m-am uitat duminica la toata galagia aia cu "facerea" filmului insa m-am retras rpd pentru ca incepeam sa ma simt penibil pentru toti cei care se adunasera acolo.
Cat despre inadvertenta cu singurul politist: one of many.

Din pacate, once more, mi se confirma teoria conform careia suntem un popor de plagiatori si nu avem, curaj sa facem ceva total original. Va mai amintiti de muzica usoara de dinainte de 89? toata plagia melodii internationale fara jena. Acest obicei se pastreaza din pacate si in continuare!

Iar cu copii prezenti la "adunarea generala" este trist intr-adevar, insa nu mai este nici o surpriza. Ceea ce este cu adevarat shokant este faptul ca aceeasi copii se uita cu nonsalanta la Ciao Darwin!, iar parintii nu fac\NIMIC in acest sens. Eu sunt profa si am incercat sa aflu preferintele copiilor mei in ale tv-ului. In afara de Ciao Drawin, Numai "Nubira" si VACANTA MAAARE TI-E GRADINA DOAMNE nu mai exista altceva.
Brrrrrrrrr!

Sunt optimista insa si sper ca intr-o zi nu foarte indapartata sa ne redescoperim ca popor si sa ne redescoperim valorile. Si sa intelegem ca nu e mare lucru sa incerci sa stai pe doua picioare in loc sa stergem podeaua in fata tuturor incultilor asa-zisi occidentali. Sa alegem din afara modele care sa inspire dezvoltarea personala si nu plafonarea. Pentru ca un popor plafonat este un popor usor manipulabil, dar cred ca deja stim asta.
Si de ce sa nu inspiram noi pe altii?!

Sper ca noi, viitoarele si prospetele mamici sa crestem generatii mai increzatoare in sine si cu o dreapta coloana vertebrala

Va pup si ne mai vedem pe aici
Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by thalia

Si-am incalecat pe o sa si ne vedem la toamna cu aceiasi Marie dar cu o alta palarie :LACRIMI DE IUBIRE .
THE END

Exact ce va spuneam si eu mai inainte.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mare pierdere....imi smulg paru din cap de necaz si de durere

Bine..eu nu am vazut nici un episod....da' mai conteaza???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hei,dragelor,a fost doar o telenovela, nu film de actiune sau psihologic,la ce v-ati fi asteptat? Cui nu-i place,nu se uita,sunt destule alte programe unde va puteti uita.Oricum,ca si telenovela a fost destul de reusita,in comparatie cu cele sud-americane,avem totusi actori talentati care se pot adapta oricarui tip de scenariu,ex.Papi,Tora Vasilescu,Papaiani,Iurie Darie si ...de ce nu,chiar si Oana Zavoranu,care pt.un rol negativ s-a descurcat destul de bine,tinand cont ca nu are nici studii de specialitate.

Mergi la inceput