Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Irina,te rog sa-mi spui si mie la cat timp dupa depunerea dosarului pt atestat au inceput intalnirile cu cei de la DPC?
In ce a constat testul psihologic?
Succes in continuare!

Corina

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna Corina, eu urmeaza sa-mi iau atestatul pe 8 august, dupa ce am depus dosarul am avut prima intilnire la 3-4 zile.Testul psihologic inseamna un test de vreo 200 si ceva de intrebari , un test cu niste cartonase colorate sa iti alegi tu culorile in ordinea care iti plac plus inca niste intrebari din partea psihologului cu privire la voi( povestiti despre copilaria voastra , despre parinti, etc).
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere
Succes

Mergi la inceput

Buna Irina(sau Ina?)
spune-mi cum au decurs intalnirile cu cei de la DPC?
ai avut vreo relatie?
Ai demarat cautarile pt bb?Cum procedezi?
Eu sunt f speriata de tot!Astept momentul aparitiei "ei"desi e cale lunga cu toate formalitatile.Fetele de aici cu puiutii lor sunt nemaipomenite.Ce varsta vrei sa aiba micutul(a)?

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Urziceanu, vezi ca ti-am scris un mail cu mai multe detalii.
Oricum depinde clar de la sector la sector si de la localitate la localitate.
Sunt cazuri in care tb sa faci nu stiu ce curs pt parintii adoptatori. Noi nu am facut insa cine stie. Poate la voi se face.
Succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna, nu am avut nici o relatie la dpc, nu-ti trebuie relatii ca sa obtii atestatul.Prima data vine acasa un asistent social , vede unde stai ,discuta cu tine despre arborele ginealogic al familiei, etc, dupa aia te intilnesti cu psihologul.Eu vreau un bb cit mai mic...
Ina

Mergi la inceput

Irina iti multumesc pentru informatii si te rog sa-mi impartasasesti si mie din cunostintele tale privind atestarea si pasii care trebuiesc parcursi pana la gasirea bb-ului.
Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii!
Ina iti doresc sa fii puternica ,curajoasa ca in curand soarele iti va zambi cu un gangurit de copil!

corina urziceanu

Mergi la inceput