M-am hotarat ......adoptie (15)
Raspunsuri - Pagina 9
irina_g spune:
Rozi,
Am plins cand am citit "aventura" voastra. In acelasi timp m-am bucurat enorm pentru Victor care are parte de niste parinti ca voi.
Sa fiti fericitialaturi de el si sa va bucurati de toate momentele importante ale vietii.
Pupici la mamici si bebici
Multumesc de asemenea celor care mi-au spus care sunt pasii insa as vrea sa aflu si parerea cuiva din Bucuresti (care au fost pasii de cand a gasit bb-ul si pana l-a adus acasa).
Multam tuturor
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Rozi, felicitari!!!!!!!!!!!!
Sunt tare fericita pentru voi.
Sanatate multa voua si lui Victoras!
Sa se faca mare, cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Acealeasi urari pentru voi toate. Sunt alaturi de voi si va tzin pumnii!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
O, sarumana, Anca, ma bucur ca nu m-ai uitat! Iti tin si eu pumnii sa-ti realizezi visul, atunci cand va fi si asa cum va fi, voi sa fiti fericiti!!
Rozi spune:
quote:
Originally posted by aissa
Vreau insa sa te felicit pentru prezenta de spirit. Eu sunt aproape convinsa ca daca mie imi punea asemenea intrebari m-as fi blocat, mai ales ca nu m-as fi asteptat la asa ceva. Adica ma gandeam la orice, legat de acte, dar nu la o justificare a adoptiei din punct de vedere sentimental.
Fata draga, pt mine a fost mai bine ca n-am stiut dinainte. Asa, in momente de criza, reactionez destul de bine. Pe termen scurt insa, ca dupa ce-am iesit m-a apucat tremuratul si plansul nervos (sa nu ma spuneti!)
Rozi spune:
Multumesc, din suflet, ma bucur ca sunteti alaturi de noi si va dorim tutror sa aveti parte numai de bucurii!!
LuminitaB spune:
Rozi, pe mine m-a busit plinsul doar citind povestea daramite sa fii in mijlocul evenimentelor. Va doresc viata lunga impreuna si poate la anul,o surioara lui Victor.
Va imbratisez cu drag pe toti trei.
PS. Mi-e tare dor de voi si de toti ceilalti pe care i-am cunoscut. Nu mai punem de-o intilneala?
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
pashosha spune:
ROZI!!!!
Asculta-ma bine..Eu inca nu te felicit, dar sunt sigura ca o voi face maine dupa masa, caci totul este bine, sunteti parintii lui Victor..eu iti spun realist RAMANE IN PRONUNTARE ...CE? Si confirmarea si negarea ramane in pronuntare..eu sunt f sigura ca este oficial ok cu voi, dar si la mine a ramasa in pronuntare si a doua zi se pronuntasera...NU!!!
Maine dimineatza, pui mana si te interesezi despre dosarul tau, la DPC sau tu direct prin avocat, cu ce s-a consemnat in condica...ori imi dai un tel si imi spui nr dosarului tau si iti aflu eu...nu te supara pemine..eu stiu sigur ca lavoi e totul ok, dar cand aocatul imi a spune maine, ramane in pronuntare, stiu sigurca trebuie sa astept o zi sa se consemneze la condica....
maine sape sa fiu si eu intr o forma mai buna, si oricum felicitari caci tu sigur ai terminat cu bine...verifica crede-ma caeu am o armata de avocati si visezprocedura
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
florypop spune:
Rozi inca o data felicitari!
Nu am mai reusit sa mai intru aseara pe net dar ieri m-ai facut sa plang la telefon. Ma bucur mult pentru voi si mai ales pentru Victoras. Sunt niste suflete tare norocoase acesti copii.
Am tras ieri doua reprize de plans: una cand m-a sunat Rozi si una cand am ajuns acasa uitandu-ma la pozele cu Andrei.....
Dragelor va anunt pe aceasta cale ca Andrei a invatat sa dea noroc. Cand ii spune mama "Hai da noroc cu tati" el ridica manuta spre tati cu degetele intinse.
Luminita bine zis, nu mai punem de o intalneala ca si mie mi-e tare dor de voi.....
Va pup si va doresc spor la denominare,
Flory si Andrei
aissa spune:
Gabriela......te inteleg ca esti stresata, dar atunci cand il intreaba pe procuror si el incuviinteaza adoptia si nici nu iti pune niste intrebari la care nu dai un raspuns multumitor (nu stiu daca intelegi ce vreau sa-ti spun....) nu ai de ce sa crezi ca solutia nu e buna. Si la mine a fost acelasi raspuns, si la Oana la fel. Iti dai seama din discutie daca sunt multumiti sau nu. Tu, atunci cand te-au respins, nu ai avut habar pana a doua zi ca nu sunt de acord?> Ca iti dai seama din cum decurge discutia daca e alba sau neagra. Cel putin asa cred eu.
In alta ordine de idei, mult succes azi! Vino cu o veste buna!!!
Flory si eu vreau sa ne intalnim. Chiar ti-am zis si la fel, vorbisem si cu Rozi si Corina, dar uite ca nu am stabilit nimic, insa cu Luminita....e mai greu. Noi ne mai putem vedea pe aici, prin parc....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Silvia_Pui spune:
Rozi , sa fiti sanatosi si fericiti !!!! Deja incepe sa imi fie teama , am sufletul in gat , pentru ca si eu le cam zic daca cineva ma irita , si o intrebare de genul celei pe care ti-a pus-o tie chiar ca m-ar infuria si as intreba-o daca stie ce inseamna sa treci pe langa moarte incercand sa ai copil , ce inseamna sa alergi incercand sa-ti gasesti un sufletel si cat de mult inseamna pentru noi clipa cand i-am putu tine in brate si mangaia pe crestet . Ma gandesc insa la dragul meu drag si la zambetul lui larg si la toate lucrurile care le face ( am invatat sa ne intoarcem pe burtica , hhaaa ).
Si juristul de la DPC mi-a zis ca nu mai am de ce sa imi fac griji acum.
Silvia , Marius si bebe Stefanut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !
florypop spune:
Aissa, cred ca si Luminita se referea la o intalneala tot de genul ala....Am putea merge intr-o zi (de dimineata pana seara la Paltinu). E super acolo. Se afla pe Valea Doftanei....dar nu este cazare.
Hai mai ganditi-va si veniti cu idei.
Va pup,
Flory si Andrei