rugaminte sector 3
Raspunsuri - Pagina 2
pepsica spune:
irina,
situatia mea a urmatoarea: nu am copii, insa imi doresc....am 37 de ani si sotul la fel. Inca nu am inceput absolut nimic pt ca am ezitat. am tot sperat.. iar cind m-am hotarit cit de cit, am avut prob cu serviul- mai exact l-am pierdut.. si acum incerc sa imi revin si nu pot sa nu ma intreb daca acest lucru" va da rau" la dosarul meu.. eu nu sint vinovata cu nimic, iar in cartea mea de mucna va scrie - cu acordul partilor.... ma intreb de asemenea daca voi avea drept la indeminizatiia de crestere a copilui pina la 2 ani.. asta in cazul in care voi gasi unul atit de mic desigur... paina una alta incerc sa imi rvin si caut cit mai multe date. Ma bucur ca esti tot in sect 3, poate mai vorbim sa stiu ce am de facut. te mai tin la curent, mersi frumos...
irina_g spune:
Pepsica,
Cand vei avea nevoie de sfaturi nu ezita sa ne scrii.
Eu de un an doresc sa adopt si am tot amanat. Anul acesta am spus: GATA.
Daca tot amani momentul, de fiecare data va apare ceva care te va face sa amani momentul asa ca, daca considerati ca momentul este bun (chiar daca nu ai in momentul de fata job), apuca-te de treaba.
Nu vei regreta decizia.
Succes in tot ce vei hotari.
soarenistor spune:
pepsica -eu locuiesc in sect 3 .iti spun sigur ca s-au mutat cu sediul in aceeasi cladire cu primaria undeva pe la c financiara.
nistor gabi
Rozi spune:
Nu stiu faza cu mutatul; stiu sigur ca am fost in Steriadi cu actele, in Lucaci la comisie si langa adm fin sect 3 la JURIDIC.
irina_g spune:
Pepsica,
Actele le duci in Steriadi, intalnirile cu asistenta si psiholoaga le ai tot in Steriadi.
Doar cand iti iei atestatul te duci in Lucaci.
pepsica spune:
mersi fetelor, m-am lamurit.. am fost si mi-a dat o lista cu ce tb sa fac, de miine ma duc la notariat si inteleg si asa ca prob ca va mai dura...sper sa ma linistesc si cu serviciul intre timp, e adevrat ce se spune ca timpul vindeca toate ranile.. iar daca ar fi sa ascult ce spuenti voi un copil te schimba cu toutl , asa ca poate acesta era si moemntul nostru...
Ariela spune:
Buna fetelor.
Indraznesc sa va intreb si eu daca stiti unde se afla biroul "ADOPTII" pentru sectorul 6 ?
Va pup
ARIELA
aissa spune:
Ariela, pe link-ul gasit de mine (e pe pagina 1) am gasit asta:
Directia pentru Protectia Copilului, sector 6
Adresa: Sos. Orhideelor nr.6, sector 6, Bucuresti
Tel./fax: 212.63.11, 212.63.12, 212.63.14
Birouri/Servicii: - Anchete sociale;
- Alternative de tip familial;
- Delicventa juvenila;
- Apararea drepturilor copilului;
- Monitorizare;
- Evaluare centre de plasament
Comisia pentru Protectia Copilului, sector 6
Telefon: 637.25.90, 638.46.59
Nu stiu daca mai sunt de actualitate datele. De regula DPC e in primarie (cel putin la sectorul 5 asa e), deci mergi la primaria de sector si vezi acolo unde si cum. Oricum se afla relativ usor, nu stiu daca pe la subiectul nostru e cineva din sectorul tau. Te asteptam si la M-am hotarat....daca despre tine e vorba si acolo avem si o listuta cu mamici si aspirante si poti afla mai multe despre ce te intereseaza.
liliana csaki spune:
Ariela, Aissa are dreptate, dupa intrarea la Carrefour-Orhideea, pe aceiasi parte, mergi pe linia de tramvai si inainte de statia de benzina Luk-oil, e o cladire care are scris pe ea Directia de Protectie Sociala....
Pozele noastre
Poze noi
Ariela spune:
Multumesc pentru ajutor,fetelor.Inca nu m-am dus acolo.Dar cred ca am sa ajung in curand,daca lucrurilor vor merge tot atat de prost precum merg.
Va pup
ARIELA