ajutati-ma va rog cu sugesti

ajutati-ma va rog cu sugesti | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

am nevoie de ajutor :( de curind m-am inscris intr-o asociatie de voluntari si azi am fost la centrul de copii unde urmeaza sa lucrez cu copii
Va rog sa ma credeti o imagine foarte dureroasa centrul e unu de zi copii provin din famili dezbinate in care conditiile sunt foarte grele.Cind am ajuns akolo am vazut prima oara doi copilasi aproape goi credeti-ma majoritatea nu au haine.Mentionez ca ei vin acolo doar ca sa manance se joaca si pe la ora 14 pleaca acasa.Copii au virstele cuprinse intre3-6 ani si eu va trebuii sa fac activitati de recreere cu e
Ajutati-ma cu idei de jocuri sau ce sa sa fac cu ei .Eu am doar 16 ani si nu prea am experienta
Marturisesc ca nu ma asteptam sa vad acele imagini daca cineva a mia fost in situatia acesta va rog am nevoie de sfaturi .Saracutii sunt foarte draguti dar unii nu au hainute cum as putea sa ii ajut????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deya, felicitari pentru initziativa de-a face voluntariat in centrele de copii
Pentru hainutze potzi face asha:
1. Pui anuntz la avizierul blocului tau, spunind ca lucrezi intr-un centru cu copii foarte saraci, shi daca cineva are de dat citeva hainutze pentru ei, sint binevenite.
2. Vorbeshti cu fetele de aici care au participat la tot felul de actziuni cu copilashii de la orfelinat - io am uitat pe unde mai sint subektele alea cu copilashii, da poate vad ele shi au mai multe sugestii- de altfel sint multe mamici care doneaza hainutze de la puiutzii lor, mai ashteapta putzin, ca acu e noapte shi n-o sa primeshti prea multe raspunsuri pe tema asta.
Pentru activitatzi de genu joculetze, cintecele, etc, uita-te la "cuvinte pentru inima...", vei gasi multe lucruri interesante, iar daca nu gaseshti ceea ce cautzi, posteaza un mesaj in care rogi fetele sa-tzi dea sugestii.
Itzi urez bafta shi sper c-am fost destul de explicita, ca-i cam tirziu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Deya, felicitari pentru faptul ca doresti sa-ti folosesti o parte din timpul liber arjutand acesti micuri si bieti copii.

Poti incerca sa deschizi un subiect la "Anunturi umanitare" acolo poti primi mai multe raspunsuri si eventual ajutor.

Sa ne ti la curent cu ceea ce fac micutii.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sm spune:

FELICITARI! Mult curaj.
Mergand la acest centru si fiind alaturi de aceei copilasi care au nevoie de tine deja faci foarte mult pentru ei. Ce idei as putea eu sa iti dau e sa incerci sa ii inveti cantecele, sa deseneze pe hartie sau cu creta pe ciment, concursuri cu avionane, vapoare sau broscute din hartie.

O alta ideie ar fi daca responsabila de la centru ar putea lua legatura cu conducerea ATLASIB-ULUI ( ei fac curse in toata Europa) si in centrele lor de bilete sa faca ca un fel de centru de colectare de hainute, jucarii pt acest centru. Banuiesc ca multe din mamicile de pe forum am fi fericite sa dam o parte din jucarii,hainute acestor copii decat sa le aruncam.

Mult curaj , numai bine siasteptam vesti de la tine
Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

sa-mi si mie un pm te rog. eu am incercat dar nu ai optiunea activata. te pot ajuta cu cateva hainutze.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

multumesc pentru sfaturi astept in continuare eu o sa incep "muca" de la 1 Iulie asa k pana atunci osa mam ia gindesc la jocuri si cit despre hainute nu stiu kum ar putea dona persoanele doritoare poate prin posta dar nu credeti ca este scump stiu k nu e o taxa de transport foarte mare sper sa ma puteti ajuta
azi chiar am intilnit un copilas de la centru descult pe starda
am mai anuntat si citva din prietenii mei o sa facem ce putem
nu mai stiu daca v-am zis ca ei au intr 3/4-6 snt uniii si mai mari dar cu aceea nu stiu daca o sa lucrez
tineti-mi pumni
v-am pupat pe toate
Mutumesc inca o data
ANDREYUTZA

Mergi la inceput

maine e prima zi de "lucru" tinetimi va rog pumnii sper sa iasa totul bine mam pregatit dar nu stii ce surprize pot aparea
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deya, itzi doresc mult noroc

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bafta multa si felicitari!Asteptam sa ne mai povestesti cum te-ai descurcat.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Multa bafta, iti tin pumnii!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

buna sa va povestesc cum a fost
am ajuns plina de emotii si copii erau la masa mia tirziu am aflat eu ma voi ocupa de 2 fete ANA SI ROXANA una dintre ele a rams corigenta la tehnologie si istorie si roxana nu stie sa citeasca
deci misiunea mea nu e chiar soara
de asemenea voi desfasura anumiote jocuri cu cei mici
am postat un anunt pentru hainute dar vad ca nimeni nu se ofera ma dosr sufletul nu stiu ce sa fac
multumesc pentru sustinere
am si eu o intrebare akum cum sa o fac pe roxana sa citeasca doar cu abecedarul nu credeti cu nu va fi prea atrasa i se va parea plictisitor?
cit despre jucarii si hainute ce sa mai fac?>
astept sugestii multumesc va pupu

Mergi la inceput