Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!

Am raspuns invitatiei lui Gandacelu....si iata-ma! Nu va cunosc inca, dar sper cat de curand sa fim la fel de aproape cum este credinta de sufletul nostru...
Dragelor, in saptamana in care se sarbatoreste un sfant se citeste acatistul acestuia. Azi am aflat. Se citeste in fiecare zi!
Mai multe detalii despre mine aflati in semnatura mea si pe parcurs...
Acum sunt pe fuga...plecam la plaja...

Va doresc o zi minunata asa cum este in Constanta.

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Irina, la multi ani Ilincai !

Dady, bine ai venit! Sigur o sa te simti aproape de noi, pentru ca aici gasesti niste suflete minunate !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Un interviu cu www.sfaturiortodoxe.ro/interviu_cleopa_3_nunta.htm" target="_blank">parintele Cleopa, video+audio...

Imi place ce transant e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna spune:

multe, foarte multe in jurnalul fericirii....uneori imi vine sa ma intorc sa citesc iar si iar anumite pasaje...umplu sufletul.

citeam cu mult drag postarile gandacului aici, a disparut s-a suparat putem face ceva?...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

iaca tocmai ce voiam sa scriu

draga anna, iertare, dar nu mai am timp

venisem doar sa va spun ca citesc acuma Pr. Arsenie Boca - Cum putem ridica Casatoria la nivel de Taina (sau cam asa ceva) si sunt cutremurata... imi vine sa o xeroxez si sa o dau la oameni pe strada... a mai citit-o cineva?!
inca o carte care mi s-a parut capitala intr-ale casniciei (si nu numai) este a monahului Daniel Cornea - Sexualitatea, o privire din tinda Bisericii (titlu aproximativ) - cred ca e cea mai completa, coerenta si frumoasa carte in acest domeniu

inca o carte care ma da peste cap (a nu stiu cata oara de cand o recitesc) e aparuta la Deisis: Rubem Alvesh - CArtea cuvintelor bune de mancat sau bucataria ca parabola teologica (un evreu brazilian botezat un fel de steinhardt al lor, mai bine zis o stranie combinatie intre MArquez si... si... Pr. Staniloae;) - asta e o carte de teopoetica, care afirma ca nu se poate vorbi despre Dumnezeu decat prin puterea poeziei de a nenumi lucrurile, numai in penumbra si in soapta, ca orice act de iubire...

adriana, te-am sunat azi dar nu erai acasa! ami revin eu, nu stiu cand, am vorbit cu prietenii si sa stii ca iese ceva! incerc sa fac cat mai mult pana ce ne-om vedea...

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gandacel, eu am citit cartea asta si nu m-a cutremurat asa de tare, m-am enervat ca blameaza casatoriile cu diferenta de varsta si ca are o conceptie f dura despre viata intima(ca filosofie primara, ca sa zic asa, adica nu-s de acord cu scopu, in sensul de totalitarism
in rest ...cum sa zic, e bine de citit in orice caz.

cat despre jurnal...e cu totul altceva , deocamdata o savurez (mai am cateva pagini), stii ca Simi era prieten cu nego? Si ca ii stie pe f.f multi care apar acolo.

Ceea ce desprind e insa si faptul ca religia, credinta te salveaza...dar arta si cultura te tin treaz, minunata idee.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

cmi e un prof cu totul si cu totul special de la litere-filosofie

sa stii ca am vazut mesajul de la tine abia a doua zi scuze - cat despre YM, nu prea il mai deschid NU MAI AM TIMP bre si tu te superi!

irinaaaaaaaa in sfarsit ai pus si tu poze! pupici frumoasei si sarbatoritei!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

nu ma supar!! Chiar nu!! Doar te tachinez!

da cum il cheama bre...pe cmi asta.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Dragelor, sunt suparata, foarte mahnita. Tocmai am venit de la doctor si i-au gasit lui sotu o piatra la vezica biliara
De ceva timp se simte tare rau, cica e o piatra mare, care numa de eliminat nu trebe (ca altfel s-ar opri ca un capac in orificiul acela.. nu ma intrebati care .. si ar da in ceva si mai rau)..
Nu vrea operatie cu nici un chip.. io acuma ce sa fac?

Off.. incep si eu cu plansurile pe aici, unde altundeva?

Stie cineva clinici particulare, ceva?

Adriana, mamica celor doi nazdravani: Codrin si Olguta

Mergi la inceput

Iubi, nu te juca.Bunica mea de la asta a murit, n-a vrut sa se opereze acu 15 ani.

Urgent, mergeti la chirurgul Petrescu, la spitalul Sf Ioan, deie Domnu sa nu fie in Concediu.Iti dau nr lui pe PM, ii spui ca de la mine, cel mai bine de la familia Ulubeanu.

Doamne ajuta!

acu sotu e inca recalcitrant....dar o simpla discutie cu petrescu il va lamuri, chiar daca tipu e mai repezit, are un suflet de aur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Piatra la vezica se opereaza cu rezultat foarte bun, nu dispera. Sa taie complet grasimile, sosul de rosii si ouale, ca sa-l mai lase durerile. Si sa evite anghinarea, aia-i buna la vezica lenesa dar doare mai tare la piatra.

Mergi la inceput