M-am hotarat ......adoptie (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Felicitari, Valiburu, sa fiti sanatori si fericiti si sa va bucurati muuuuuuult de tot!!! Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

valiburu,
Sa fie intr-un ceas bun. Numai bucurii si impliniri de la sufletelul vostru. Vrem de la bebic cat de curand posibil.
Sa dea Dumnezeu ca toate viitoarele mamici sa reuseasca sa aiba un sufletel scump alaturi.
Copiii sunt bucuria cea mai de pret.sa auda toti. Eu asa voi face cand voi avea bb-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Va dati seama ca nu am somn.
Va multumesc si voua pt incurajari si pt tot ce am auzit frumos pe acest forum despre copii referitor la adoptie.
Sa va dea Dumnezeu si voua ceea ce este mai bun si mai frumos !
Ma scuzati ...a inceput plansul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravo Valiburu! Va doresc o prima noapte in trei linistita si o viata frumoasa de acum incolo!

PS: si ce domne daca e revizie in Rahova? Va e ciuda ca voi n-aveti?
PS2: sac! am avut apa toata ziua!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by aissa

[...]PS2: sac! am avut apa toata ziua!

... RECE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Valiburu, sa fiti mereu la fel de fericiti(in trei sau in patru) ca azi.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Felicitari, Valiburu! Bun venit micutului acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Multumesc mult pentru urari.Noi am avut o noapte relativ usoara cu o singura trezire la 3 ,dar pana la urma am reusit sa il pacalesc.Singura problema e ca ma dor bratele ,pentru ca bebita e dolofanel si a fost invatat in brate.Azi-noapte imi venea sa plang de durere,iar acum scriu ca un robotel.Cel mai confortabil sta la sotul meu in brate pentru ca si el e mai plinut.Mai rau e de mine ca bietul bebe sta pe oase la cat de slaba sunt.Acum Daniel e in tara viselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

fetelor, am si eu o temere.
ma adresez in special lilianei csaki si lui pashosha. de ce lor? pt. ca ele se afla in situatia in care mi-as dori si eu sa fiu daca se va putea vreodata. adica sa am doi copii. va spuneam mai demult ca imi doresc si al doilea copilas, dar m-am lovit de o mica problema. am discutat problema cu andreea si nu ar prea vrea. a zis ca noi suntem doar parintii ei. e f. adevarat ca e f. mamoasa si alintata si imi place ca e asa pt. ca o adoram pur si simplu. oare, fiind deja destul de mare ca sa inteleaga unele lucruri, o voi rani aducandu-i un alt copilas in casa? nu ma asteptam la raspunsul ei stiind-o f. sociabila. am zis ca trebuie sa ne gandim f. bine pentru ca anul viitor ar trebui sa facem pasul daca ne hotaram. voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Valiburu.Sa va traiasca bebelusul si sa va bucurati de el!

PS:cat despre durerile de oase ,o sa te obisnuiesti ,ca si pe mine m-a durut spatele doua luni dupa ce l-am adus pe Andrei acasa ,iar acum il duc in brate fara probleme de genul asta (si are 13,5 kg )

Mergi la inceput