M-am hotarat ......adoptie (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la toata lumea.
Fetelor care au probleme le doresc ca Dumnezeu sa le dea putere sa invinga toate relele si sa vada odata certificatul de nastere ala buclucas in mana lor.

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Pentru Irina,
Iti spun cum a fost la noi: copilul avea deja la dosar atestatul eliberat de psiholog, unde i se da un calificativ. Cand o sa-ti prezinte copilul cu siguranta el deja a fost evaluat pt a-ti spune exact ce coeficient are. Apoi pe perioada de incredintare, sau de plasament vine acasa psihologul, dar mai des vine asistenta care s-a ocupat de caz. Asa scrie acolo, bilunar, dar nu cred ca este peste tot la fel. Psihologul vine si isi da seama daca s-a integrat bine in familie, daca se dezvolta normal. Noua ne-a spus ca nu este neaparat acasa ci se poate si intr-un parc unde il ducem. Asta am inteles eu din ce am discutat cu cei de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

aissa...
eu am fost atestata in 2002
maia(18 apr 2002) e pe numele nostru deja din iunie 2003 si luca (20 apr 2001), in curs de finalizare ..pe 30 iunie..da DOAMNE!!!

pupici si mersic...ma simt si eu din famile acum

pashosha si grashii Maia si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor,
Luminati-ma si pe mine. Noi vrem sa adoptam un bb de maxim 3-4 luni. Cum se poate evalua un bb asa de mic, cu atat mai mult sa-si stabilesti IQ? In ce consta evaluarea copilului?
Briantis, ti-am scris un mail, astept raspuns tot pe mail, daca se poate
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Carmen,eu am atestatul din 25 august 2004 .Atestatul e valabil doar un an ,asta ni s-a spus de cand ni s-a eliberat .Avocatul nostru ,vrea sa ne apucam deja sa-l refacem ca sa nu se poata lega nimeni de asta ,ca avem destule alte belele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Da, Rozi, ai dreptate, asta am vrut sa zic.
Luminita, sper ca nu te-ai suparat ca te-am dat de gol. Nu am intentionat asta, dar nu m-am putut abtine. Poate trebuia sa-ti trimit un PM.
Oricum, mi-au placut toti bebicii din poze.
Alexandrei ii place foarte mult sa fie fotografiata si este innebunita cand se vede in poze. N-am reusit pana acum sa pun poze cu ea pe net, dar sper sa reusesc in curand. Si ea seamana cu tati, chiar daca nu e facuta de noi.
P.S. Este adevarat ca atestatul este valabil 1 an, indiferent de anul in care a fost obtinut? Noi il avem din noiembrie 2004. A fost o munca titanica sa-l obtinem.

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu stiu ca e valabil un an atestatul! Corina iti urez succes, sper ca oricum la tine reatestarea sa nu mai fie asa anevoioasa ca si cum ai face-o prima data, mai ales ca e vorba de acelasi copil, care e la tine de atata vreme, macar un pic de bunavointa sa aiba si DPC-ul pentru toate incurcaturile pe care ti le-au facut.
Gabriela te trec imediat in lista.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Noua asistenta sociala ne-a spus ca atestatul este valabil un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Valiburu, ce faci mamico? dai sfaturi despre atestare? Bebe Daniel e acasa sau nu? CUm de esti pe net si noua nu ne spui nimic?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ati avut gura aurita. Cioburile au adus noroc. Astazi am fost promovata. URAAAAAA!!!!
Dau de baut.

Pupici,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput