M-am hotarat ......adoptie (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Rozi spune:
quote:
Originally posted by pashosha
Rozi, pe mine de obicei ma anunta asistenta sociala de termenele din instanta , in cazul in care nu ai avocat...bafta multa.
Va pup ca sunt mahmura cu atatea petreceri...paaaa!!!!1
Salut mama mahmura de grasi (ce ex le dati voi, bre?! si tu si Flory?! )
Ce asistenta sociala frate, ca dupa ce a fost comisia a zis ca nu mai are cu ce sa ma ajute, ca se va ocupa juristul DPC-ului in continuare!! Si a trecut o saptamana de cand am semnat actiunea si inca nu stim ce termen avem, eu nu ma mai las pe mana lor, vreau sa ma duc sa ma interesez personal!
edit ca sa ma intreb: sau nu ma iubeste asistenta sociala?!
irina_g spune:
Florypop, felicitari pentru evenimentul de sambata
Pashosha, cand esti pe mess pentru ca ti-am pus niste intrebari si as vrea sa mai discutam problema.
Pupici la mamici si bebici
irina_g spune:
Cristinici
Iti mai dau o informatie desi s-ar putea sa o stii. De cand depui dosarul cu actele si pana iti iei atestatul dureaza 60 zile asa ca sfatul meu este sa te duci impreuna cu sotul tau pentru ca trebuie completata o cerere si semnata de amandoi. Daca apucati sa faceti rost macar de o parte de acte si faceti cererea, puteti sa aduceti restul actelor pe parcurs insa ai avantajul ca, intre timp, cererea va fi deja semnata de director si scutiti timp pretios.
Pentru noi fiecare minut conteaza si perioada de 2 luni pana la primirea atestatului parca nu se mai termina.
Inca o data succes !!!
pashosha spune:
irina, tu da mi un buzz cand intri ca eu mai stau si p invisible.
si...mairozi, eu am voie sa mamahmuresc frate ca doar am fost prima oara nasha...si maie si ziua mea azi...asha ca, hai noroc si sa mi traiesc...O data pe an are si mama voie...pupici
pashosha si grashiiLuca si Maia
florypop spune:
Fetelor, multumim de urari. Poze inca nu avem pentru ca aseara tati a mesterit el ceva pe la calculator pana a inceput sa miroasa a ars....Vom veni si cu poze.
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
aissa spune:
Buna fetele!
Haideti sa discutam in partea urmatoare pe care o gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51532" target="_blank">aici
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
danielac spune:
quote:
Originally posted by pashosha
irina, tu da mi un buzz cand intri ca eu mai stau si p invisible.
si...mairozi, eu am voie sa mamahmuresc frate ca doar am fost prima oara nasha...si maie si ziua mea azi...asha ca, hai noroc si sa mi traiesc...O data pe an are si mama voie...pupici
pashosha si grashiiLuca si Maia
La multi ani pashosha!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
irina_g spune:
ppashosha, ti-am lasat un mesaj pe mess.Eu trebuie sa plec putin dar ma intorc si, daca esti online poate mai dialogam
Pupici lui Maia si Luca si sa te bucuri de ei.
Astazi de ziua ta iti urez la multi ani fericiti,cu multe bucurii si impliniri.