M-am hotarat ......adoptie (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Doamne fetelor, Valiburu si Vivi. vio este minunat ca au venit copii vostri acasa! Sa va ajute Dumnezeu! Mi-au dat lacrimile si mie de emotie.
Meme venim si noi la balet ca ne straduim cu silueta de mama-mama, la 75 cm aveam 15 kg iar acum la 82cm avem 14 Kg si cand ma gandesc ca totul a fost din fainoasele scoase!...
Ieri ne-a venit modificarea la hotararea judecatoreasca, acum iar numaram 15 zile pana devine definitiva, apoi certificatele. Asa ca adio Turcia in vara asta si multumim tuturor care ne-au "ajutat" dar acum m-am mai consolat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

TERRY, ca sa iti raspund la intrebare..eu prima, am luat-o pe maia, la 1 an, cam cand avea ea 1an si 8 luni am inceput sa il vizitam pe luca..rar, o data pe luna.Cand au implinit 2 si respectiv 3 ani(18 si 20 apr) le-am serbat ziua impreuna...Luca era un copil foarte izolat, in timp ce Maia o vorbareatza.Peste doua luni cand a venit acasa, s-au certat pe jucarii, sise mai bateau..amintiri, nu stiu ce sa va spun, doar ca Luca, din cand in cand, si exagerat de rar, mai are cate o traire din trecut(gen-ii este frica de apa...sau rumega)
Pot spune cu mana pe inima , ca Maia l-a ajutat pe Luca mult mai mult decat l-am ajutat eu..sunt copii, se adapteaza, se imprietenesc si se copiaza...nu are cum sa sufere fetitza ta..ea va avea un partener de joaca, pentru ca la inceput asha se vor considera, ba chiar il va proteja pe noul venit, insa va trebui sa stii sa ii explici cu calm cum sta situatia..caci poate va vrea ea toata prajitura, sau toate jucarille..copiii se adapteaza imediat, noi, adultii suntem problema.Avem fel si fel de principii si inhibitii..cu curaj inainte..ai mei acum nu pot sta unul fara celalat..si a trecut fix un an..asha e ..PE 17 IUNIE Luca a venit acasa...la surioara,mami si tati lui!!!
pashosha si grashii Luca si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Aiuras,,cred ca pe Anca o punem prim solista.Acum,la 87cm are 10kg!Si totusi nu pare atat de slabanoaga,poti observa asta si in pozele mai recente.
Cat despre modificarea hotararii judecatoresti,am trecut si noi prin asta,ne-au gresit si numele si adresa.Este intr-adevar greu sa bati cu un deget o hartie si sa distrugi cu neatentia ta planurile oamenilor.Si noi am stat un pic stresati anul trecut ca va incepe vacanta magistratilor si nu vom reusi sa terminam cu actele,insa am avut ceva mai mult noroc decat tine.Imi pare sincer rau.Asta sa fie insa singura voastra suparare si in rest sa va bucurati din plin de micuta,sau ma rog,de domnisoara,ca vad ca este cam de varsta Ancai.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Vio, felicitari. Asteptam poze.
In alta ordine de idei: ai primit mailul meu? Keep in touch!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicitari proaspetelor mamici!
Va fi greu la inceput dar de acum incepe cu adevarat viata.

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

vivi.vio, iti doresc tot ce este mai frumos pe lume pt tine si bebe.
Eu am incercat sa va pun niste poze. Le-am bagat pe yahoo fara probleme dar nu stiam cum sa pun pe DC, dar incerc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buruianaoctavian/album?.dir=ac95&.src=ph&store=&prodid=&done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Vivi.vio felicitari mamico.ma bucur mult cand ni se mareste ,,familia"

hai mai Rozi ca nu te cred

Lorelei si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Vivi.vio, felicitari si sa va bucurati mereu unii de altii.
Silvia, plecam sambata viitoare, i-am cumparat lui David ochelari de soare( o sa fie smecher) si sandalute de apa, sper sa ma intorc vie si nevatamata(la cap).
Terry, Laura era deja marisoara, avea 4 ani cand am inceput noi sa-i povestim de fratior. La inceput a vrut, a mers cu noi la spital si l-a vazut, dupa ce l-am adus acasa a fost vreo cateva zile curioasa(il studia cand il dezbracam) si pe urma pauza, il ignora. A avut momente si mai are si acum uneori, cand zice "cine m-o fi pus sa vreau un fratior? mai bine eram singura", mai zicea inainte "du-l inapoi la doctor". Au insa mult mai multe momente de tandrete, el e inebunit dupa ea si uneori se joaca f. frumos impreuna, abia acum incep sa comunice mai bine. Reactia fetitei tale e normala, ea e acum "buricul pamantului" si clar ca nimanui nu i-ar conveni sa-si piarda pozitia.
Poate ca daca voi sunteti hotarati e bine sa treceti la fapte, copiii se obisnuiesc cu noile situatii. In plus pt. noi a fost o ocazie exceptionala de a incepe cu explicatiile vis-a-vis de situatia lor. Acum Laura e deja obisnuita cu ideea de adoptie, stie diferenta intre adoptat si natural si cred ca discutiile ulterioare vor fi mult usurate.
Rozi si eu cred ca amintirile se pastreaza dupa 3-4 ani. Cu toate astea deocamdata Laura are o amintire de la doi ani si vreo luna, atunci a mers pt. prima data cu avionul si un domn i-a dat biscuiti, isi aminteste si de rochita cu care era imbracata. Nu stiu daca-si va aminti asta si peste ani.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Vivivioa , sa va umple inimile de bucurie asa cum s-a intamplat la noi .
Se pare ca a fost o saptamana plina pentru toata lumea .

Silvia , Marius si bebe Stefanut

De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Valiburu , e scump de tot puiul tau , seamana un pic cu Stefanut al meu . Si e si tare vesel .
Avem cu ce ne mandri mai , toti bebei nostri sunt scumpi foc .

Silvia , Marius si bebe Stefanut

De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !

Mergi la inceput