CE MAI ZICE PUIUL MEU ?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Noi toti trei in masina, eu conduc si mi se baga unul in fata si eu zic: in puii meiiii.... (chiar suparata si indignata)...
Ioana asteapta sa tac si imi zice: machi sa stii ca m-am supaiat pe tine!!!!
Zic : de ce?
Ea : pentru ca esti o-ban-zica (asa zice ea la obraznica)...

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Briantis

Andrei si soacra-mea in gradina :
-Mamaie zice ,soacra-mea uite acuma plantam varza
-Andrei( vesel) :mancaie ,mancaie (mancare)
De unde o fi stiind ca varza e de mancare ,ca nu a mancat niciodata asa ceva ?

Mama lui Andreiutzu

Pai asa un copil anemic stie instinctiv ce se mananca si ce nu.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Misto raspuns!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Micuta mea e o minune...Nu va spun cat e de scumpa cand i-ti arata cu manuta unde sunt ochii, gura, nasu, urechile, cerceii, parul, mana, degetelele, unghiuta(unde face mama cranz-cranz), am zis s-o intrebam ceva mai greu, si am intrebat-o unde-i spatele- mi-a venit s-o mananc cand am vazut-o cum incerca sa-si duca manuta peste cap spre spate, iar la fundic a intors penpersul spre mine si a inceput sa se loveasca peste el! Cand o intrebi unde o pupa mama i-ti arata gatutul si rade! Ma tot straduiesc s-o invat sa-si spuna Patricia-stiu ca e un nume greu, si ieri eram toti in camera, si aratam cu degetul spre fiecare si ne spuneam pe nume (si ea ne spune aproape la toti, cu Mihai mai are un pic de problema) si cand ajungea la ea, se arata cu degetelul si spunea un paiciatateta si radea...azi exersam mai mult! O tot intreb cum o cheama, sau daca spun unde e Patricia repede se arata cu degetelul, dar e mai greu cu pronuntatu! In rest mai nou spune tzitzi miau, mami puuui (ca sa-i cant dormi nani dormi puisor)cand vrea sa doarma, ursu, intr-o seara cand a venit tata acasa ea era pusa la culcare, dar intotdeauna vrea sa se joace cu el, asa ca nu vroia sa-l mai lase sa plece din camera , si eu i-am spus ca tata trebuie sa mearga sa manance ca ii e foame, si ea plangand i-mi spunea :tata papa! Ma bucur ca incepe sa le lege! Asa a fost si cand a spus tzitzi prima data, era o reclama cu pisica la tv, si ea zice tzitzi si noi toti cu ochii mirati la ea ca oare din gresala a spus-o si ea continua miaauu ca si cum noi nu intelegem ca e tzitzi?
Pupici si bbici sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Am fost aseara in Carrefour ( sper ca nu se considera reclama ) si stand la coada a trecut pe langa noi o tziganca de aia cu fuste multe la care Maria cu voce tare : uite mami , mireasa.
Au ras toti de la coada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Victor, nu prea dus la biserica, arata poza unei catedrale, de pe un calendar religios: CASTEL!! (asta stia el din Alba ca Zapada)

Mergi la inceput

Dialog intre mine si MARIA :
- Maria , papa tot ca sa cresti mare.Ia spune-mi ce vrei sa te faci cand ai sa fii mare ?
- vreau sa am tzatze maaaaaaaaaaari.

Chiar nu stiu ce o fi fost in capul ei dau nu ne uitam nici la Nicoleta Luciu si nici nu facem comentarii referitoare la tzatzele nimanui.

Mergi la inceput

Hihi, asta da scop in viata!

Mergi la inceput

Sa va zic ce a spus Victor, dupa ce a reflectat o clipa cand i-am spus ca pe suzeta a luat-o catelul si a fugit cu ea:
- ... alta!!

Mergi la inceput

Aseara sotul meu era in pantaloni scurti.Maria zice :
- tati , ce ai pe picioare ?
- am par , raspunde tati.La care ea :
- ii zic lu' mami sa-mi cumpere si mie par pe piciare.

Dialogul dintre noi doua de azi dimineata , imi pun kilotzii ( tanga ) de fata cu ea.:
- mami , ti-au intrat kilotzii in fund .
Si in secunda urmatoare a pus mana sa mi-i scoata .
- stai , puiu , i-a mana de acolo nu-i scoate ca asa trebuie sa stea ei .
- de ce ?
- ca sa ma racoresc la fund.
- da' eu de ce nu am kilotii cu racoare la fund ?

Mergi la inceput