Mi-au ADMIS !!! adoptia - fost "Mi-au respins..."
Raspunsuri - Pagina 10
LauraNicole spune:
Stiu ca nu am schimbat mesaje pana acum dar crede-ma ca am citit tot subiectul de la inceput pana la sfarsit rugandu-ma sa fie bine . Asteptarea mi-a fost incununata de succesul tau .FELICITARI !!!! Nici nu poti sa-ti inchipui cat de mlt ma bucur pentru tine .
Si eu am o problema oarecum asemanatoare cu a ta si injur de zor autoritatile romane care sunt cum sunt .FELICITARI INCA O DATA .
mami,tati si cu printesele noastre
super mami spune:
Noi am fost plecati in vacanta...acu' am citit.
Felicitari !!!! Ma bucur din tot sufletul.
Vai ce fericita sunt, ma bucur enorm pt voi.
Cate un pupic mare de la noi,
Alexandra si Isabel
monagan spune:
Chiar daca nu am scris pana acum, nu ma pot abtine sa nu te felicit pashosha. Va doresc viata lunga si frumoasa atat tie cat si tuturor viitoarelor mamici.Copii merita tot ce e mai bun pe lumea asta.
MG
pashosha spune:
multumesc frumos Mona de urari...succes mult si tie, si tuturor mamicilor actuale si in devenire
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
monagan spune:
chiar daca nu am scris aici, sa stiti ca citesc in fiecare seara ce se posteaza si ma bucur din suflet ptr. toate dintre voi. Pasosha, eu mai am inca de muncit fff mult. ptr. ca sotul meu NU doreste sa adopte. Mai incerc.... nu ma las.
MG
pashosha spune:
acest subiect creat de mine a fost creat din disperare si dorinta de a-mi impartasi suferinta, dar era o suferinta traita in doi, eu si sotul meu..unde vreau sa ajung???'
pe Luca sotul meu nu l-a vrut la inceput si acum este baiatul lui tata...
Pune-l fata in fata cu micutul care ti-a intrat la inimioara...trebuie sa ai tu un ingeras in gand..
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
monagan spune:
Multumesc ptr. incurajari.Nu am sa mai scriu, pana nu o sa am ce. Eu nu ma descurajez, desi varsta e cam inaintata( 40+), dar cred ca nu e niciodata prea tarziu sa-ti oferi toata dragostea unui copil pe care il doresti din tot sufletul.Sa-mi tineti pumnii sa pot fi si eu alaturi aici de voi.
MG
galinarodica spune:
eu sunt cu un pas aici...am atestatul dar nu gasesc bebe..........Traim in Romanica
galinarodica spune:
eu sunt cu un pas aici...am atestatul dar nu gasesc bebe..........Traim in Romanica