idee buna / idee rea (joc) - (III)
Raspunsuri - Pagina 11

mitub spune:
IR: sa joci sah iar pionii sa fie persoane reale
IB: sa bei o cafea
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

iileana spune:
IR: sa bei o cafea cind ai virsta de 3 ani si jumatate
IB: sa ai la tine umbrela cind incepe ploaia
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

arboria spune:
rea: sa ai la tine umbrela... cind incepe ploaia de flori si ovatii
buna:sa mergi la carnaval
Julia

iileana spune:
IR: sa mergi la carnaval deghizat in catel si sa te prinda hingherii
IB: sa fii frumoasa, inalta si desteapta
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Ortansa spune:
idee rea:sa fii frumoasa, inalta si desteapta pe o insula pustie(ca in "Cast away" cu T.Hanks:-D)
idee buna:sa faci mamaliga:-D
ps: propun o imbunatatire a regulamentului de joc:ideile care se repeta(ex.sa bei cafea:-)) sa fie sanctionate.
Sunt blonda,dar... ma tratez.

arboria spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
ps: propun o imbunatatire a regulamentului de joc:ideile care se repeta(ex.sa bei cafea:-)) sa fie sanctionate.
eiii, uite o idee rea!

ideea poate sa se repete, dar raspunsul poate fi altfel, nu?
mai bine sanctionam

Julia

vikinga spune:
..sa faci mamaliga amestecind cu mina in ceaunIdee buna: sa faci ocolul lumiiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

iileana spune:
quote:
Originally posted by arboria
ideea poate sa se repete, dar raspunsul poate fi altfel, nu?
Ups, sa-nteleg c-am repetat un raspuns? (ca bautul de cafea e o idee buna for ever...)

Recunosc ca am descoperit joculetul abia ieri, marturisesc ccc ca am citit toate capitolele, dar intrucit aveam lacrimi in ochi, dureri de burta si o oarecare senzatie de sufocare de la atita ris (e bes-ti-al joculetul!!!!), e posibil sa nu fi retinut toate ideile bune/rele enuntate pina acu'.

mitub spune:
eu eram cu repetatul...tyot asha, sunt noua in joc si nu am apucat sa citesc totul...
IERTARE< IERTARE
IR: sa faci ocolul lumii pe jos si descult
IB: sa privesti cum se misca norii
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

iileana spune:
IR: sa privesti cum se misca norii, stind pe calea ferata pe care tocmai trebuie sa apara acceleratu'
IB: sa bei ceaiuri din plante medicinale