M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Multumim pentru urari tuturor. Abia acum am putut intra pe site si m-au bucurat mult mesajele voastre. Am implinit 4 anisori. Suntem adevarate domnisoare. Am inceput petrecerea de duminica trecuta, zi in care ne-am bucurat de actiunile care au fost organizate de ziua copilului. Am continuat luni cu serbarea de la gradinita la care am avut o multime de surprize, necunoscand programul dinainte si nici Maria nu mi-a spus - totul a fost secret. Au fost absolut superbi cu totii si educatoarele au muncit nu gluma pentru ca serbarea sa iasa asa. Cand am vazut-o imbracata in costum national m-am topit. Si apoi pregatiri pentru ziua de vineri in care am dat petrecere cu toata grupa de gradi cu coifuri, suc, prajiturele si toate cele. Va doresc sa va bucurati si voi de copilasii vostri asa cum facem noi cu Maria care ne-a umplut viata de bucurie si pentru fetele care au inca probleme va doresc sa le rezolvati cat mai curand.

& Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Daria,asteptam poze de la petrecere.
Si noi am avut un sfarsit de saptamana frumos,cu multa giugiuleala,cu stat strans in brate,cu joaca ,plimbari si multa"conversatie".Nici nu va puteti da seama cat de caraghios este limbajul de 2 ani,cand micutul ar vrea sa spuna atatea lucruri si in final rezulta niste propozitii laconice si stalcite,de te umfla rasul.Dar va veni si ziua in care vom vorbi cursiv,asa cu a venit si ziua mersului in patru labe,a ridicatului in picioare,a primilor pasi,a primilor dinti,a primului "mama"spus cu glas de clopotel...
Iata si cateva poze noi,cu noi("Pusa pe joaca").

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

IT, bine ai venit si nu mai sta in umbra. Daca v-ati hotarat puneti-va pe treaba!
Happy Girl, Felicia va urez mult noroc la amandoua, sa rezolvati cat mai repede problemele. Happy Girl, daca vrei, imi poti da datele tale sa te trec in lista de mamici....
Daria, sa-ti traiasca puiul si sa ne pui si noua poze!
Valiburu, ce faci? Bebe Daniel e la el acasa sau nu?
Vivi.vio ai luat atestatul?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by muresan felicia

Buna
si eu sunt in aceeasi situatie, si chiar acum sunt disperata. Am crezut ca intalnirea aceea din 2 iunie va schimba ceva, dar se pare ca nu prea multe.
Noi am luat in plasament copilul in urma cu 1 an si jumatate.Mama lui isi daduse acordul, tatal insa ne-a tot purtat si ne poarta inca. Pe legea noua nu avem nici o sansa pentru ca tatal refuza sa isi de-a consimtamantul. Cand am luat noi copilul in plasament, tatal nu se interesa deloc de copil (si nici acum nu o face), nu il vizita; de aceea am zis ca copilul are nevoie de o familie. Dar cand tatal a auzit ca cineva vrea sa il adopte s-a aratat dintr-odata interesat de copil, dar doar cu vorba, practic nu vine sa vada copilul, nu face nimic pentru el, dar sustine sus si tare ca nu il da. Lui i-ar place ca copilul lui sa stea in institutie, sa il creasca altii, dar sa fie pe numele lui. Acum nu mai stim ce sa facem. Dupa legea noua daca ne-am duce in tribunal, i l-ar da acasa. SI nu vrem sa il pierdem sub nici un chip. Am fi multumiti si daca am putea sa il crestem. Dar tare mult am vrea sa fie pe numele nostru, si asta si pentru el, mai tarziu in viata. Sunt dispusa sa fac orice pentru a schimba legea.

Felicia,

situatia voastra este foarte complicata! mi-e teama sa nu fiti dezamagiti in final! probabil ca cel care sustine ca e parinte are o mandrie prosteasca si nu vrea sa cedeze sau mai rau, poate ca asteapta ceva, mai tarziu, cand voi nu veti mai ceda copilul sub nici o forma...

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

cu ajutorul Aissei

Lorelei si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

na ca v-am pacalit, cu ajutorul Aissei, vedetine si pe noi

Lorelei si Robert

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mamico, chiar ca ne-ai pacalit, nu se vede nimic, da link-ul de la poze

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muresan felicia spune:

pentru Danielac

Vai, cand spui lucrurile astea mi se strange inima. Continuam sa ne rugam si sa speram ca daca Dumnezeu ne-a adus pana aici, ne va duce pana la capat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicia, intradevar situatia voastra e delicata dar trebuie sa aveti speranta ca totul va fi bine in final.
Cu vreun an in urma am cunoscut intamplator o d-na din Bucuresti, povesti ca-ntre femei si-am aflat ca avea un baietel de 14 ani. Situatie oarecum asemanatoare cu a voastra, mama lui murise, il luasera bunicii materni dar material nu se mai descurcau, pe tata nu-l interesa situatia copilului. Avea trei ani cand bunicii au decis ca i-ar fi mai bine in alta familie si oamenii astia l-au adus acasa. Adoptia n-o finalizasera pt. ca zicea ca tatal nu era de acord desi nu venise niciodata sa-l vada(cred insa ca lucrurile erau ceva mai complicate pt. ca inainte mai erau portite) dar nici n-au putut renunta la copilul lor. In fine, facusera un adevarat balet toti acesti ani cu atat mai mult cu cat copilul nu stia nimic(inca, sau cel putin asa zicea ea). Trebuiau sa-i faca buletinul si se temea de ce-o sa urmeze, cum o sa reactioneze cand va afla cum stau lucrurile de fapt. Din pacate nu mai stiu ce s-a-ntamplat, sper din tot sufletul ca lucrurile sa se fi rezolvat cu bine.
Si la voi, e clar ca nici unul din parintii naturali nu e interesat de acest sufletel, din pacate acum nu vad iesirea. Poate ca, vorba ta, daca ati ajuns pana aici, cumva se vor rezolva toate. V-o doresc din tot sufletul.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mea culpa, Lorelei. Iti trimit un PM sa te lamuresc cu ce am gresit in explicatii. Scuze fetelor.

Cat despre numarul meu impresionant de mesaje, vreau sa ma disculp. Nu eu le trimit. Vedeti aici cine

Fetelor, am schimbat si certificatul!!!!! Familia noastra are acum si in acte 3 membri. Va dau amanunte cand ajunge omul meu acasa ca e murat saracul si nu il mai tin la telefon!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput