M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Felicitari Rozi!
Felicitari Carmens!
Va urez succes in continuare.

Patri si noi suntem o familie mai coptuta de 40 de ani dar nu am fost descurajati sau discriminati. Nu te lua dupa vorbe de claca, actioneaza cum iti spune instinctul. Noi am vrut un BB mic, mic (zile, luni)si ne-am indragostit de fetita noastra de 1 an si 4 luni, si ce dragoste! Este poate normal sa incerce sa dea sanse si altor copii care sunt deja iesiti din carti din cauza varstei inaintate (3, 4, 5, etc ani). Am inteles ca in general strainii preferau copii mai mari, profilul parintilor din Romania este copil mic, roman, sanatos. Asa ca esti in parametri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Valiburu ce veste grozava!
Ce te framanti de pampersi? bucura-te de ziua asta mare!
O sa te prinzi pe loc cum sa ii folosesti, nu te ingrijora ca doar sunt facuti sa fie folositi de tot felul de parinti. La mine de nevoie s-a descurcat si tata care nu mai schimbase un BB in viata lui...
Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

quote:
Originally posted by inapopescu

Dupa cum va spuneam, joi am depus dosarul la DPC si surpriza astazi m-au sunat si miine am prima intilnire la noi acasa cu asistentul social iar martea viitoare mergem la DPC sa ne intilnim cu psihologul...sint cam emotionata, ce ziceti fetelor?

Foarte frumos, s-au miscat repede lucrurile. Si pentru noi a fost destul de repede; partea cu dosarul este cea mai delicata, cel putin asa am simtit noi. Este un fel de incercare la cate hartii sunt de facut si analize.
succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

multa bafta fetelor si nu va panicati..cel putin din experientza mea, va asigur ca DPC-urile, au interes sa ne ajute...ma refer la asistentii sociali si psihologi.De obicei psihologul este o fata de maxim 30 ani..sunt tipe luate de pe bancile scolii, iar testul psihologic la mine la sect 5 mi-a dat sa potrivesc niste forme si niste desene, sa desenez un copac, si chestii simple, insa, am adus si un certificat ca nu am probleme psihice; insa la sectorul 2, m-au pus de am dat un test 4 ore..si testul nu e bazat pe dialog..no way!!!
Psiholoaga va pune un formular cu intrebari in fatza si trebuie sa raspundeti...eu am avut 400. Multe intrebari, la un interval de cam 30-50 intrebari se repeta,sub o forma sau alta..dar ei cam schimba topica asha ca stati foarte atente sa va repetati si nu sa va contraziceti. EXP: sunt o persoana foarte calma! DA NU. tu zici da, iar peste 35 intrebari gasesti alta intebare EXP. de felul meu sunt irascibile, sau..cand am dreptate imi impun punctul de vedere chiar daca ridic vocea!!..daca ziceti DA, ati gresit ca deja va contraziceti. Deci nu e greu dar sa fiti atente...Nu ma pricep dar pe Luca l-a pus psiholoaga sa deseneze un copac..si mi-a spus ca daca deseneaza radacina inseamna ca este un om profund , nu doar de suprafatza, daca face coroana cu craci si frunze e un om care priveste lucrurile indeaproape, daca trage linia delimitand trunchiul de radacina, deci pamantul, este un om stabile...Nu vreti sa stiti desenul lui Luca..dezastru...v-am zis doar asha niste mici secrete ale lor, poate va vor ajuta cumva, dar cel mai important este sa va duceti sigure pe voi, ca ele sunt niste tipe dragute si tinere si vor sa ajute...multa multa bafta fetelor
va pupam gabri , luca si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

super numai vesti bune pe ziua de azi. ma bucur mult pentru mamici, tatici si bebici.

Valiburu si noi cand l-am luat pe Robert acasa ni sa spus de catre doctorita de la copii ca ar fi bine sa ii dam tot laptele cu care este invatat pentru ca ii merge bine si sa obisnuit cu el (la noi humana). daca a mancat milumil pana acum sa obisnuit cu el si ii merge bine pentru inceput ar fi bine tot milumil sa ii iei. oricum maine o sa vorbesti si cu doctorita care la avut in grija. multa bafta pentru maine.

Ina nu ai de ce sa ai emotii va trebui sa raspundeti la niste intrebari legate de cuplu, asteptari, etc. nu este foarte greu. bafta.

am vazut pozele de la munte care mai de care mai frumosi, sa nu va mai recunosc bronzalicilor, sa va traiasca bebeii care sunt niste scumpi.

va
Lorelei si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

si multe multe felicitati vali...si mamici devenim fara sa ne dam seama...cu curaj inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

La noi la psiholog a fost cu un test de personalitate care avea peste 200 intrebari, interesant de altfel. Si inca unul cu figuri pe care trebuia sa-l completezi cu alte figuri. Am stat cam 2-3 ore si am cam obosit amandoi.
Si copilului i se face profilul psihologic inainte de a fi declarat adoptabil pt ca din ce am vazut eu se face un dosar care merge la tribunal.
Irina, de cate ori te-ai intalnit pana acum cu psihologul? Noi pana acum ne-am vazut o singura data. Multumesc pt felicitari!
Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am deschis deja www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51035" target="_blank">capitolul urmator, va invit sa continuam acolo discutiile noastre.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput