M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

NewMami, in acest moment in Romania, legea interzice cu desavarsire adoptiile internationale. Asadar prietena ta trebuie sa incerce acest lucru in alta parte. De ce nu apeleaza la o agentie care se ocupa de asa ceva. De la ei poate afla toate informatiile care o intereseaza.

Pozele noastre
Poze noi

Liliana, iti multumesc mult de tot pentru raspuns, deci, din pacate ptr. toti orfanii din Ro, prietena mea nu are nici o sansa sa adopte un copilas din tara. Mi se pare ridicol, dar nu ma mai mir de nimic legat de legile romanesti. Acest copil ar duce o viata nemaipomenita aici si ar fi iubit peste masura de acesti prieteni care au o situatie material peste mediu, deci nu s-ar pune problema ca n-ar avea tot ce-i trebuie.
Efectiv imi pare rau ca nu pot ajuta un copil din Romania, lasat de izbeliste in orfelinat sa aiba o viata mult mai buna. Poate odata se va schimba si legea si se vor gandi si autoritatile romanesti la binele celor care au intra-adevar nevoie de ajutor.

Multumesc inca odata.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

sunt un f nou membru, ma bucur f. mult ca ma dat de voi , am crezut ca sunt singura pe lume cu problema asta. vreau si eu sa adopt o fetita, am 2 baieti mari si , desi as putea avea un copil al meu, vreau sa adopt tocmai pt a da o sansa unui copil abandonat.am posibilitatimateriale si sufletesti sa cresc un copil si de cand am hotarat sa adopt si nu sa-l fac mi se pun bete in roate-vad ca voi stiti cum e- eu sunt la faza de dosar pt adoptie. am fost la protectia copilului si am iesit de acolo...voi stiti cum-aveam senzatia ca sunt privita ca si cum as vrea sa fur ceva de la cineva--printre altele mi s-a spus ca dece vreau o fetita de 1-2 ani pt ca sunt familii de 20 ani care au dreptul la astfel de copii mici -eu sa infiez unul mai mare si cand am intrebat la ce se gandeste cand spune mai mare a zis ca poate fi pana-n 18 ani...daca n-as sti ca sunt atatia copii care in perioada de formare au nevoie de dragoste si caldura si de o mama aproape, i-as lasa balta si nu as fura copiii de la familiile tinere...eu ma simt tanara si suntem o familie tanara (chiar daca am ajuns la 40 de ani) cred ca ai varsta pe care o simti si adevarul e ca-mi lipsesc puiutii mei care acum sunt mari si nu mai au asa mere nevoie de noi.Ma uit cu drag la pozele lor de bebe si am spus intotdeauna cavoi face o fetita la 40 de ani... de cand am simtit ca trebuie sa adopt aceasta fetita am senzatia ca ea defapt exista si ne cauta-am facut consiliu de familie, i-am gasit nume si o asteptam cu totii cu drag--poate simt ca trebuie sa adopt si pentru ca sotul meu este infiat si stiu ca i s-a dat o sansa enorma. ma bucur ca existati si sunteti dispuse sa faceti ceva pt copiii abandonati-am urmarit cu sufletul la gura serialul despre ei din jn . sunt si eu pentru o asociatie pt a schimba ceva , e pacat sa pierdem si o zi in care sa nu facem ceva pt. ei. eu vad si puiul de animal cum se ataseaza de cineva care-i intinde o mana, dar bietul pui de om?-am scris poate prea mult, dar cate as mai putea scrie...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluestrip spune:

patri,si eu sint la cluj,si eu vreau sa adopt o fetita,nu esti batrina,fii serioasa.
cei care au dileme in privinta adoptiei,gresesc.
poti iubi un copil chiar daca nu l-ai nascut,n-are nici o legatura.
iti doresc succes mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluestrip spune:

cind eram eu de 20 de ani,"aveam "o fetita de 3 ani la casa de copii de la arcul de triumf,din bucuresti.ma duceam la ea cu dulciuri,fructe,ne jucam.si eu eram a nimanui ca si ea.
nu puteam s-o-nfiez,n-aveam casa,nu eram casatorita.
"vrei sa fii mama mea ?"
dupa citeva luni,diana cea blonda cu ochii negri a disparut.
mi-e dor de ea,a nimanui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

sunt convinsa ca fetita am s-o iubesc la fel ca pe baietii mei, o si iubesc deja si din cauza asta va invidiez pe voi, fetele care deja va aveti bebei acasa. o fi greu pana aveti sentinta definitiva, dar ganditi-va ce rau e cand inca nici nu l-ai vazut si nici nu sti exact cat va fi de mare. eu daca as putea maine as aduce-o acasa, dar mi se pare ca mai am fff multe de facut pana sa pot s-o vad.e rau pt ca sunt foarte prinsa de gandul acesta si sunt invatata sa actionez cand vreau ceva, acum mai mult nu depinde de mine si trebuie sa astept....

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ma bucur mult ca apar fete noi!
Bluestrip, la subiectul precedent poate te-ai suparat putin, dar crede-ma ca nimeni de aici nu a luat un copil asa una-doua. Daca pleci pe drumul adoptiei vei primi multe sfaturi, dar trebuie sa intrebi si sa intelegi cate putin acest proces.
Patri, bine ai venit. Inteleg ca te pot trece pe listuta la aspirante? Pentru ca vad ca ai fost la DPC. Strangi acte pentru atestat?

Cat despre nerabdare, sa va zic ce a spus una din fete ieri, la munte. Anul trecut, prin toamna, cand noi ne-am apucat toate eram la faza asta, cum o fi, cat de mare, cat de mic, fata/baiat, cand una gasea celelalte se bucurau, dar nu puteai sa nu te si panichezi la gandul ca al tau nu mai apare..... Si ieri Flory spunea: "va gandeati voi in toamna ca in iunie o sa fim cu copiii la munte?" Asa ca pare mult de asteptat, dar pe masura ce va afundati in acest proces, totul va fi din ce in ce mai usor!
Succes si rabdare!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Maine este ziua cea mare cand il vom lua acasa pe bebe. Trebuie sa se intruneasca comisia in fata careia ne prezentam pt a-l lua in plasament. Si mai bine este faptul ca miercuri parintii lui sunt chemati la tribunal ca sa zica "da" pt adoptie. sper sa se prezinte si sa nu fie probleme. Avem ceva emotii!
Maine am sa invat sa pun pemparsi, sa pregatesc laptele. sincera sa fiu nu stiu mai nimic, dar nimeni nu s-a nascut invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Baliburu ma bucur mult pentru voi. Te vei descurca cu siguranta cu pampersii...:) Si data viitoare poate mergeti si voi cu noi la munte.

Te pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Valiburu, daca poti, dormi azi toata ziua....ca nu vei mai dormi multa vreme de acum incolo
Sa fie intr-un ceas bun, sa ne scrii imediat ce il vei aduce pe bebe acasa, si lasa grijile, ca noi de aia suntem aici, sa-ti spunem cum se prepara laptele fara sa-l imprastii pe pereti!

Doamne, ce bine, inca un bebe in grup! Mai, dar vad ca fetite mai rare sunt, bine de mine sa va rugati de mine sa va dau fata!

Carmens, sa ne dai si tu vestea cea buna, azi stau cu ochii pe subiect pana scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by aissa

Doamne, ce bine, inca un bebe in grup! Mai, dar vad ca fetite mai rare sunt, bine de mine sa va rugati de mine sa va dau fata!

Ce sa faci???????????????? Hm........

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput