v-a luat mult sa treceti peste o despartire?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu123 spune:

La mine au trecut 2 luni...si inca sufar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

In afara de primul iubit din adolescenta ... nu prea

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocarta spune:

Plang aproape in fiecare zi.... Sotul meu a plecat in lumea celor drepti de 6 luni, simt ca nu imi pot reveni, ca nu mai are rost viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

de uitat nu mi-am uitat nici pana acum iubirile trecute... acum, imi amintesc cu placere doar momentele frumoase din trecut... asta-i prinipiul meu: dintr-o relatie sa retii doar momentele frumoase! in sufletul meu mereu vor avea un loc special. si mereu am incercat ca iubirile sa nu semene intre ele, ca intensitate, activitati zilnice, experiente, ganduri, povestiri... poate ca si iubirea actuala o sa fie candva doar amintire... insa o sa imi amintesc cu placere momentele frumoase petrecue impreuna... si, Dumnezeule, sunt atat de mult

ca sa nu mai bat campii, si sa scriu la subiect... cam 2 ani dureaza pana sunt gata sa ma "aventurez" intr-o noua relatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

doar cat s-a schimbat culoarea la semafor. Viata merita traita ,nu bocita dupa un natang!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
citat din mesajul lui gabriella1

doar cat s-a schimbat culoarea la semafor. Viata merita traita ,nu bocita dupa un natang!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

poi nu cred ca ai ajuns sa iubesti cu adevarat,sa simti ca e totul pentru tine sa ti se stranga inima numai sa te gandesti ca nu va mai fi al tau.

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Fac parte din grupul celor care au avut nevoie de muuuult timp pentru a lua decizia. In acest fel, am suferit din cauza despartirii inainte ca ea sa aiba loc; si au fost ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreamsoul spune:

deleted

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nu.
Pt ca singura relatie adevarata am avut-o si o am cu sotul meu. In rest, mi se cam falfaia...

Mergi la inceput