Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 8
florypop spune:
Luminita imi para rau pentru masina voastra....dar lasa ca se repara.
Stai linistita ca nu e nici o problema ca nu ajunge acolo. O sa fie bine ca mergem cu inima deschisa si sigur toate vor iesi bine.
In ceea ce priveste avans nu a cerut deci raman numai cumparaturile. Eu zic, nu spun, ca cel mai bine ar fi sa facem cumparatrile vineri seara inainte de plecare. Daca e pot sa trag eu o fuga pana la Cora. Poate mai merge si vreuna dintre voi.
Ne hotaram ce vrem sa cumparam si eu ma duc frumos cu listta ca o fata cuminte si cumpar.
Poate ne intalnim Duminica toate (fara Luminita din pacate) si mai vorbim.
PS. Am fost cu Andrei la cineva la o cununie civila si am plecat cu el in brate (numai noi doi ca tati a lucrat). Mi-a rupt mainileeeee. Nu mai pot si acum imi tremura.
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Luminita imi para rau pentru masina voastra....dar lasa ca se repara.
Stai linistita ca nu e nici o problema ca nu ajunge acolo. O sa fie bine ca mergem cu inima deschisa si sigur toate vor iesi bine.
Sunt convinsa ca totul va fi bine.
quote:
Poate ne intalnim Duminica toate (fara Luminita din pacate) si mai vorbim.
Imi faceti voi un update dup-aia. Si sa-mi spuneti si mie ce sa cumpar. De exemplu eu as putea sa iau mici din Metro ca sunt cei mai buni. Parerea mea.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Rozi spune:
quote:
Originally posted by florypop
PS. Am fost cu Andrei la cineva la o cununie civila si am plecat cu el in brate (numai noi doi ca tati a lucrat). Mi-a rupt mainileeeee. Nu mai pot si acum imi tremura.
Hihihi, cunoastem! Mi-a fost invatare de minte, daca sunt obligata sa plec singura cu el si fara carucior imi iau port bebeul, oricat de greu ar fi si cu el, e mai usor decat tinut in brate. :))))
Victoras (24.08.2004)
aissa spune:
Fetelor...parca v-am zis ca pe mine m-au taiat (ma rog, zgariat) bretelele de la portbebe cu ea acum vreo luna jumate. Asa ca nu il mai folosesc. Cu carutul de acum peste tot!
Cat despre subiect, si eu zic ca e bine ca vinerea viitoare sa facem cumparaturile. Intre timp sa facem un fel de lista, ne gandim cate suflete suntem si cam ce o sa consumam (carne, mici, apa, sucuri.....)
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
florypop spune:
Pai suntem: 5 mamici, 5 tatici, 5 bebei si un baietel de 6 ani. (Sper sa nu te superi Briantis ca l-am socotit si pe Andrei la bebei, dar eu as vrea ca al meu sa ramana mereu asa micut cum e acum...:)))
Pun la inceputul subiectului un fel de listuta cu ce sa luam si apoi dupa ce discutam pun si cantitatile.
Va pup,
aissa spune:
Mai pun si eu cate ceva pentru listuta, iar dupa ce selecteaza Flory ce crede ca trebuie, sterg mesajul
- cartofi?
- rosii/castraveti....
- mustar
- carbuni?
Alea cu semnul intrebarii erau la gandul ca poate facem cartofi prajiti. Si al doilea, nu stiu cum au acolo gratarul, or avea ei lemne/carbuni...ce ne trebuie?
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Briantis spune:
Ne intalnim maine la o si sa vorbim sau "parlamentam "pe net?
PS: Florry ,nu ma supar ,si eu il consider pe Andrei tot bebe .
florypop spune:
Din partea mea ne putem intalni si la bere. Ziceti unde si cand si ne prezentam...:))
Sariti cu ceva cantitati sa facem listuta.
Pupici,
Briantis spune:
Florry ,eu as vrea sa ne intalnim ,da sufar de lipsa de inspiratie ,asa ca habar n-am unde .
Cred ca toata lumea e la plimbare (in afara de noi doua) ca vad ca nu mai raspunde nimeni la apel .
florypop spune:
Pai zi in ce zona locuiesti si poate venim noi spre tine...
Apar si fetele mai pe seara cred...
Pupici,