Weekend la munte-S-A REZOLVAT

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Propun ca in cazul in care ramane totul in picioare sa ne intalnim sambata sau duminica in parc si sa discutam.

Sa vad daca trebuie platit mai devreme de weekend. Eu oricum mai sun o data diseara pentru ca m-a intrebat daca vrem si vineri noapte si i-am spus ca nu cred dar sa intreb.

Deci daca trebuie mai devreme de weekend vedem cum facem.

O zi excelenta va doresc,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, daca e la 9-10 plecarea e ok. De dormit doarme el, e invatat.
Cat despre cuplat cu masini, pe mine cuplati-ma cu cine vreti, numai tineti cont ca suntem 3 grasi si trebuie sa ne luati pe toti ca nu circulam decat in grup.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Si noi suntem tot trei grasi asa ca va luam cu noi. Mai ales ca trebuie sa ma pun bine cu nora-mea.
Noroc ca e masina mare ca altfel trebuia sa slabim pana atunci...:))

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Buna, fetelor!

As vrea sa vin si eu cu gashca (toti 4) daca nu va este cu suparare. Flory, scuze dar ieri n-am fost acasa ca la noi e ca in cuptor de cald. Am vorbit si cu tati si e de acord.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Daca e nevoie putem sa dam noi o fuga wek-end-ul asta sa ducem banutii de avans pentru toata lumea si ne socotim cind ne intilnim.

LuminitaB

pozele noastre

Mergi la inceput

Luminita, te-am trecut pe listuta. Sa imi spui daca va este suficienta o camera...:)). Aaaaa si sper ca Tudor nu are pretentii la Alexandra ca nu ma mai joc.

Deci pana acum avem 5 familii sigur si 2 in asteptare. Haideti cine da mai mult???...:)))

Pupici,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LuminitaB

Daca e nevoie putem sa dam noi o fuga wek-end-ul asta sa ducem banutii de avans pentru toata lumea si ne socotim cind ne intilnim.

LuminitaB

pozele noastre

Ar fi super ca scutim niste complicatii.Nu trebuie neaparat sa mergeti pana acolo. banii pot fi virati in cont. Am eu contul ca mi l-au dat.

Pupici,

Mergi la inceput

Da, ar fi super ideea ca una dintre noi sa depuna banii, dar intai de toate trebuie sa avem confirmarile pentru numarul de camere....asa ca fetele care au inca dubii, hai la negocieri.
Si Q, daca nu il convingi tu pe tatiQ, da-ne telefonul sa-l convingem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Bey Flory, lasa-l pe Victor sa stea si la 9 luni, nu-l face mai batran decat este!

Aissa, daca va splituiti si voi in 2 masini, stati mai lejer si nu ne certam care sa va ia :)

Noi mai avem loc in masina, daca nu vine o parte din fam Aissei cu noi, putem lua pe altcineva.

Gabriela, nu-i da telefonul lui tatiQ Aissei!! Ca nu i-l mai da inapoi, iti zic io! Mai bine da-mi-l mie la telefon pe Dinu, la el trebuie sa punem pile ca sa-l convinga pe tati

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Aaaa, pai eu am zis sa ne cuplati cum vreti voi numai sa ne luati pe toti 3, nu neaparat in aceeasi masina. Care vreti, care puteti!
Cat despre telefonul lui tatiQ, eu ziceam ca sunam toate pe rand pe metoda picaturii chinezesti pana cedeaza!

Mergi la inceput