Weekend la munte-S-A REZOLVAT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Omul meu stie cum lucreaza maine. Nu pot spune nimic deocamdata, e prea devreme, la el programul se schimba de la o ora la alta. Voi stabiliti ce si cum si pe mine ma tineti in rezerva. Plus ca faza cu patul e cam aiurea, eu ca sa o culc pe Alexandra timp de 2 zile in carut nu am incercat, iar carutul mare, care se culca, ocupa mult spatiu....si ar trebui sa ocupe spatiul in una din masinile voastre ceea ce e neplacut.
Noi nu am plecat mai departe de zona Sofitel, adica am fost de 2 ori cu ea pana la mine la serviciu, nu am facut nici o expeditie. As vrea din suflet dar....e imposibil sa stiu ceva sigur.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Scuze, sunt super obosita.....ca Alexandra a avut program de maraiala azi. Uitandu-ma la poze am realizat ca o pot culca in pat cu mine.... asa ca ignorati ce am scris mai devreme. Depind doar de programul lui Tony.

PS: am citit ca au 9 camere asa ca eu cred ca trebuie vorbit mult mai repede daca vrem sa ocupam 5 camere sau mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Flory, ce zici, vorbesti tu la vila, avand in vedere ca pe colegii tai ii stiu proprietarii? Fa o rezervare si intreaba daca nu face reducere daca ocupam toata vila.

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Fetelor la o prima strigare, se pare ca si Tony e liber in weekend-ul ala. Vad ca e liniste pe subiect, sa vedem maine poate ne animam sa vedem ce e de facut. Pana la urma cati suntem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am sa sun astazi sa vad ce si cum.

Aissa, eu pot lua patutul pentru ca se strange super frumos si o culci pe Alexuta in patut.
Andrei al meu doarme cu mine in pat o noapte sau ii culcam pe amandoi in patut....:)). Ce zici?

Revin cu amanunte dupa ce sun.

Va pup si sa aveti o saptamana excelenta,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Eeee, nu, pentru o noapte ma descurc sa o culc cu mine in pat. Nu stiu ce am avut atunci in cap, m-am gandit total aiurea.
Astept amanunte.

Mergi la inceput

N-ai prins poanta. Scopul era sa doarma amandoi in patut...:)) sa fiu sigura ca nu o dai la altcineva...:))

Pupici,

Mergi la inceput

Esti de coma!
Tocmai ii povesteam lui Tony si el cica "aoleu! sa nu ramana gravida din prima asa! " si eu ii ziceam ei, "hai, mami, dormi cu iubitul tau in pat..."

Mergi la inceput

Meyyyyyy, eu am zis sa doarma si atat....
In cazul asta le luam o camera separata ca tot trebuie sa umplem pensiunea....:))

Salutari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput