cresa dr taberei
Raspunsuri - Pagina 16
vali_pa spune:
Buna.
Am decis sa va scriu dupa ce m-am hotarat ca oricat de dureroasa ar fi despartirea de "acasa" mai bine la cresa decat cu bona.
Din pacate aceste doamne care se pretind bone considera ca daca ai bani sa le platesti acesti bani pica din cer si se comporta ca atare.Din perspectiva lor ar fi perfect daca le-ai plati fara sa vina macar sa stea cu copilul.
Fetita mea are 1 an si 5 luni si m-ar fi tentat cresa din Drumul Taberei.
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii "proaspete" referitoare la conditiile de acolo.
Sunt ceva schimbari negative dupa venirea noii directoare?
Multumesc.
bebeka spune:
Buna !
Chiar nu mai intra nimeni sa ne mai impartaseasca impresii despre aceasta cresa?Si eu vreau sa dau fata tot aici.
Elerene spune:
Si eu mi-as fi dorit sa aflu experientze mai recente ....de anu asta o sa imi dau si eu ingerasul la cresa...inca analizez problema..
Am cam citit ce au scris mamicile aici ...ma intreb acum care ar fi conditziile si serviciile care le ofera gradinitza dr taberei
bebeka spune:
Din 3 august incepem cresa.
Vedeti ca acum pt inscriere cererea se depune la Directia de protectia copilului din Orizont,la registratura .
Cererea am completat-o acolo iar dosarul tb sa contina:
-copii acte de identitate tata si mama
-adeverintele de salariu ale ambilor parinti; atentie, in adeverinta mamei nu se trece ca e in cic
-copie actul de nastere al copilului
-adeverinta medicala(tipizatul il luati de la Directia de protectie a copilului) in care vor fi trecute vaccinarile
Dosarul il depui cam cu o luna inainte de data cand vrei sa dai copilul la cresa iar aprobarea o primesti cam in 4-5 zile.Dupa aprobare te duci ,iei dosarul si-l duci la directoare la cresa care iti va da fisa medicala de primire in colectivitate de copii si o listuta cu ce trebuie sa te prezinti in prima zi.
Cresa costa 6 lei/zi si se plateste la inceputul lunii.
marianaeuror spune:
Sunt si eu o mamica a unei fetite de 2 anisori si ma confrunt cu o problema legata de cresa. Din experintele voastre poate invat sau ma sfatuiti ce sa fac. Am inscris fetita la cresa Drumul Taberei in data de 29.07.2009 nu am primit nici pana azi un raspusn. M-au tot dus cu presu .Am sunat, am fost si personal la Directia de protectie a copilului sa vad daca dosarul este aprobat sau nu si mi-au spus ca asteapta o lista de la cresa cu numarul de locuri libere si apoi imi va comunica daca e inscrisa sau nu.Totusi nu inteleg cresa inca nu stie nr de locuri disponibile pana la data asta ?
ali09 spune:
dintre cele de mai sus care au inscris copilul la cresa din Drumetului sau alte mamici cu copii acolo, imi poate cineva da detalii despre cresa?
Multumesc anticipat ;)
zsenia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zsenia ceva pareri recente vizavi de aceasta cresa ne poate impartasi cineva? |
chiar nicio parere recenta?
s_f_sofia spune:
Salutare mamici de pitici!
Eu am un baietel de 9 luni si intentionez sa-l inscriu la cresa dr taberei cam din mai.
Sper ca din nemultumirile parintilor de-a lungul timpului s-au mai schimbat acum lucrurile la aceasta cresa.
O sa merg saptamana asta sa ma interesez de inscriere la D.G.A.S.P.C. SECTOR 6.
Daca sunt parinti care vor sa isi inscie copii aici si stiu mai multe detalii va rog sa ne impartasiti impresii.
Multumesc,