cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Lucica Oana, copilul tau e in grupa cu vestita Eliza, fata d-nei Iliescu? Ai vreun baietel Mario in grupa? Mario are 3 ani facuti in decembrie si e vecinul meu, unul din prietenii de joaca ai Irinei... E tare maruntel d estatura si blond. Daca esti la grupa asta, sa stii ca lu fii-tu sau fii-ta o sa ii fie tare bine. Am auzit doar lucruri bune despre grupa aia...rabdarea doamnelor, ingrijirea copiilor, invata poezii cei mai mari, evident...

Pe cine cunosti de la Parter C, ne poti spune si noua? Poate ne marim gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamici !
Dupa o indelungata absenta m-am hotarat sa mai arunc un ochisor pe aici.... eu am fetita la grups EP, se pare ca sunt in minoritate deci... pe scurt, suntem la cresa de la 2 anisori fara un pic adica din octombrie, exista anumite mici neajunsuri insa in mare sunt multumita de cresa, avand in vedere limitarile umane ale doamnelor... dansele sunt f amabile si se pare ca se ingrijesc binisor de copilasi....
Ma bucur ca am reitalnit cunostinte ca Aramona si Iruse si tare as vrea sa schimb pareri si cu parinti ai copilasilor din grupa noastra...
Imi atrasese atentia ce spunea Iruse despre Mario, hihi avem si noi un baietel blond cu acelasi nume si cu o mamica bruneta, dar care nu cred ca are 3 anisori si a venit la noi de aprox o luan si ceva.... si de care fii-mea spune ca "e mititel" si spune "te-te-te". Alte indicii ioc, deci cred ca e vorba de o coincidenta de nume si aspect fizic

Va pupacesc si va doresc multa sanatate daca (si sper sa nu fie) e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andora, de curiozitate, la grupa EP exista nemultumirile de care ne plangem noi, mamicile de la CP?
Matei al meu e in pauza de cresa, dupa o infectie bacteriana care ne-a cauzat f mult stres, inclusiv deshidratare si spitalizare 2 zile. Ma rog sa fie mai bine si dupa Pasti sa-l pot readuce in colectivitate...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 30s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Lucica,

Baietelul meu a mers la cresa din spatele magazinului Albinutza (cresa nr. 13) si pot sa spun doar atit:
a mers acolo in octombrie DOAR 4 zile (de luni pina joi) si apoi 1 luna si jumatate (fara exagerari) m-am chinuit sa-l vindec de viroza respiratorie complicata cu probleme digestive.

Nu neg ca toamna trecuta a circulat o viroza foarte urita, insa felul in care se trateaza problema imbolnavirilor e cauza pentru care copiii stau mai mult acasa decit la gradinita/cresa in primul an.

Eu am renuntat sa-l mai duc la acea cresa pentru ca atunci cind am vrut sa discut cu medicul cresei, educatoarea/ingrijitoarea m-a dirijat spre administratorul cresei care era si medic (doar cu numele) si mi-a zis ca el are studii medicale, dar treaba lui, de ani buni, e sa administreze cresa, nu sa monitorizeze din pdv medical cresa, si ca monitorizarea medicala a micutilor in sistemul sanitar actual cade exclusiv in grija medicului de familie.

La asa raspuns ritos din partea directorului cresei (care m-a pus pe mine la punct in loc sa gaseasca solutii convenabile si pentru cresa, si pentru copii), am decis sa las balta intentiile de socializare ale copilului.

Doamnele ingrjitoare erau ok, curatenia era vizibila, insa din prima zi am vazut copii carora le curgea nasucul si de care nu se ocupa nimeni sa-i curete. Asa ca nu e de mirare ca fericirea copilului meu a durat 4 zile.

Cind la cresa vin copii ai caror parinti nu-si permit sa-i tina acasa in perioada cit sunt bolnavi, imbolnavirile se tin lant, si din pacate,in orasul asta atat de poluat, problemele respiratorii la micuti sunt cele care le ameninta serios sanatatea, iar minunatul sistem sanitar romanesc nu se implica nicidecum.

Cert e ca n-am mai incercat nici macar la cresa de la Drumetul.

Acum incerc sa-l inscriu la toamna la gradinita cu program prelungit nr. 272 si mi se tot spune ca sa vin la 1 iunie, nu acum.
Ar fi inscriere in grupa mica...mai e cineva in aceeasi situatie care sa-mi zica ce sa fac ca sa-i asigur un loc acolo ??

Multumesc si numai bine,
july

Mergi la inceput

Liviana, si la noi exista cateva puncte de pe listuta voastra, lasatul copiilor singuri care e cred inevitabil, desi cat am vazut eu ii mai lasa singurei cat e un parinte in preajma care isi imbraca sau pregateste copilul, iar de dezvatatul de pampers nu ma plang fiindca din momentulin care am vorbit du dansele au si actionat. Sunt amabile, nu au avut Doamne fereste niciodata pretentii iar banuti sau contributii au cerut meru la modul "daca sunteti de acord si doriit, daca nu-nu" si copilul meu e curat si schimbat/spalat de cate ori o iau (desi ii duc inca pampers). Drept dovada fetita le indrageste pe ambele "doamne" si eu nu am ce repros sa le fac. Chestia cu lasatul copiilor sa stea pe jos cred ca e inerenta varstei... Stat pe scaunele singuri fara jucarii nu am vazut, mi se pare o nebunie, doar nu sunt la armata.... televizorul da, il au deschis cam mereu ... initial ma invata toate desenele de pe Minimax... de invatat a invatat o poezie-doua, si vad ca se mai ocupa de ei fiindca chiar saptamana trecuta incepuse sa-m arate nu situ ce carti de colorat intrebandu-ma "ce culoare vedem aici?" si "unde mai vedem culoarea x?"
Tare curioasa mai sunt sa aflu si alte pareri..mamicile cu care am vorbit eu au pareri si pareri dar sincer nu sunt f apropiata de nimeni si tare as vrea....

Julyjuly, nici eu nu mi-am inscris maimutica la gradi desi in oct face 3 ani mi-au zis la fel sa vin de la 1 iunie. Eu as vrea sa o dau la gradinita din spatele Tip Top, sa caut sa vad ce numar are....

Va pup! Sanatate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Andora, merci pt feedback. Intr-adevar se pare ca la voi in grupa nemultumirile sunt mai putine, poate si nr de copii e mai mic (chiar, cati sunt?). Eu sunt nemultumita de aspectul privind igiena copiilor care poate ne-a cauzat problemele actuale cu Matei. Copiii sunt stersi la gura cu aceeasi carpa/servetel si se pare ca de ceva vreme nu e apa calda. Eu ma tem mult de imbolnaviri, mai ales din perspectiva aparitiei in curand a celui de-al doilea copil...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 30s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Pai la noi in grupa scriptic sunt parca vreo 18 (ma uit maine, chiar nu mai stiu) insa zilnic sa zic cel mai mare numar de copii pe care i-am vazut eu a fost maxim 15 sa zic...
Urat e ca fii-mea cam de 2 saptamani e linistita dimineata uneori chiar ma mir cat de bine ne intelegem noi in teorie, dar cand e sa vada copiii izbucneste in plans, ea care era asa calma... are o problema cu un baietel de care s-a speriat la inceput dar care acum s-a obisnuit.... imi tot zice de el si chiar nu stiu cum s-o mai conving sa nu planga....
Hai ca am luat-o pe aratura. o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

buna Andora! Nu te-am mai auzit de un car de ani. De multe ori ma intrebam ce o mai fi cu tine, caci nu te-am mai vazut pe aici...

Ce face bubulina ta? Cum o cheama? Ce varsta mai are? Nici nu mai stiu...Cred ca se apropie anu de cand nu am vorbit... Sincer, ma bucur ca ai zis "prezent".

Nu, e un alt Mario. Acel Mario e la o grupa saptamanala, la etaj, dar nu stiu la care din cele 2 grupe.

Fetelor, fii-mea, Irina, pe 2 aprilie a implinit 3 ani. Noi am fi vrut sa sarbatorim la cresa cu suc si tort, da na dracie, ca vineri am luat-o de la cresa si la vreo 2 ore avea...38,7. Sambata noaptea la policlinica, facuse 39,5, sambata dupa-amiaza iar la policlinica, facuse 39,7, desi ii dadeam antitermice din 2,5 ore in 2,5 ore!!!!... Nu scadea febra sub 39,2 sub nici un chip... Ce otet! Se uscase ala de 2 ori in picioruse la ea... Asa ca, bilet de internare la Elias. Da am gasit o dr. de treaba care m-a lasat sa vin de 2 ori pe zi cu ea la tratament. A avut branula cu care a stat pana ieri...

O viroza mai ciudata, in sensul ca nu ii curgea nasu, nu tusea. Doar un pic de rosu in gat. Acum a trecut, slava domnului...Mamicilor de la grupa parter C, sa stiti ca i-au iesit bine analizele: exudat nazal, faringian, coprocultura si coproparazitologic.

In prag de Paste, va doresc tuturor sanatate si un Paste frumos, bucurii si impliniri. Toate bune!

Mergi la inceput

Christos a Inviat!
Iruse, si eu ma bucur ca am revenit fiindca chiar mi-era dor de DC, dar imi pare tare rau de episodul cu febra... LA MULTI ANI GALUSTEI TALE DE 3 ANISORI! si sanatate maxima! Sper sa fiit bine de acum incolo.. i sa vorbim mai des
Aha, ma gandeam eu ca nu e acelasi Mario, acesta al nostru nu are 3 anisori inca.. sa vedem maine dupa pauza de cateva zile cum reactionam...va pup momentan !

PS: Editez ca am fost cascata, pe fii-mea o cheama Raluca si azi face 2 ani jumate

Mergi la inceput

Buna fetele,
vroiam sa va intreb pe cele cu copiii la grupa C parter daca ati remarcat ceva imbunatatiri la modul de ingrijire/programul copiilor in ultimele zile. Eu una da.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 33s cu baby-boy2

Mergi la inceput