cresa dr taberei
Raspunsuri - Pagina 11
magda_rebe spune:
IBELCIUG,noi suntem la grupa EE!A mers trei zile in care se pare ca a plans f putin,la ora 13 eu ma duc si o iau.Azi nu am mai dus-o ca suntem toti acasa,asa ca profitam!Deocamdata sunt multumita si ce sa-mi mai doresc atata timp cat mai am o saptamana si vine bb 2.
martha78 spune:
Am sunat si eu la cresa si mi-a zis ca fac inscrieri in iunie pt septembrie nu stiu ce sa inteleg de aici, adik mai devreme nu se fac inscrieri de iunie??
ma fac din ce in ce mai mare
lbelciug spune:
Martha, probabil nu au locuri pt mai devreme. Eu am fost din decembrie ca sa fiu sigura ca il primeste in martie. Ma mai gandesc ca poate sunt mai putine grupe pt copii <1 an decat cei peste 1 an...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
martha78 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Martha, probabil nu au locuri pt mai devreme. Eu am fost din decembrie ca sa fiu sigura ca il primeste in martie. Ma mai gandesc ca poate sunt mai putine grupe pt copii <1 an decat cei peste 1 an...
Da, e posibil; cred ca cel mai bine merg acolo sa ma lamuresc...sa vad ce si cum..
ma fac din ce in ce mai mare
lbelciug spune:
Magda, dar de ce nu lasi fata sa doarma acolo? Ti-ar fi mai usor si tie caci probabil dupa ce vei naste iti va fi greu sa ai grija si de ea si de BB2 in paralel de la ora 13 in sus. Eu mai am 3 luni pana nasc si m-am gandit ca M va avea timp sa se obisnuiasca pana atunci cu programul intreg si in plus sper ca pana atunci si imunizarea sa fie facuta...
magda_rebe spune:
IBELCIUG,azi o las sa doarma,am luat-o treptat.Oricum sunt tare trista ca a inceput sa planga si mi se rupe sufletul!!!Azi imi venea sa renunt,sa o iau acasa,dar trebuie sa ma intaresc.Asa mila mi-e de ea,o vad asa mica si neajutorata....
lbelciug spune:
Magda, te cred, nici mie nu-mi e usor. Si Matei plange dimineata si seara. Ieri n-a mancat, n-a dormit, are diaree si e si mucos. Cred ca el si Ramona (fetita Herminei parca) sunt plangaciosii grupei... Mai rau e ca acasa cand il aduc, se vede ca ii e foame dar el vrea prajitura sau alte dulciuri. Nu-ti spun la cate pacaleli trebuie sa apelez ca sa manance mancare si abia reusesc sa-i dau cateva guri... Tocmai el care era asa un mancacios inainte... Mamicile mai vechi ma asigura ca va fi ok si ca isi va reveni, dar ca si tine, am momente cand imi vine sa-l iau cu mine acasa. Mi se rupe inima cand il vad cu cata deznadejde se agata de mine cand il las dimineata si cu cata disperare vine la mine seara...
magda_rebe spune:
Of,of....ce ne facem mai fetelor.Eu ma gandesc cu groaza la ziua ce urmeaza cand stiu ca trebuie sa o duc.Azi a plans de cum a intrat in curte.E si putin racita si cu doi canini in asteptare.Mi-e mila,mi-e mila,mi-e mila.Dar mai sunt vreo 4 zile si vine bb doi asa ca n-am incotro.De doua zile o las sa doarma,plange cand ma vede,parca o vad asa nefericita....cand se va termina calvarul.Doamnele sunt tare dragute!!!!Dar eu simt ca nu mai pot,plangeam eu din orice din cauza hormonilor,dar acum imi vine sa mor...
aramona spune:
Hello!
Sunt Mamica de Maysa si am fetita de un an la grupa C parter...
E bine ca ati inceput cu primul copil cresa, se va obisnui si in plus nu va fi asha un soc pentru ei venirea celui de al doilea...se va obisnui si in plus nu va avea senzatia ca este indepartat!
Cat despre imunizare...noi lunar facem cate o viroza, spre disperarea mea...I-am scos si polipii in toamna, aveam atunci 9 luni cu bb Allen, urma sa nasc, a fost greu... vara trecuta am umblat din medic in medic precum albinele din floare in floare, eram si cu burta mare, si caldura mare...nu vreau sa-mi amintesc!...
Nu vreau sa va dezarmez...sper ca ai vostri kinderi sa fie mai puternici...
Insa nici o sansa...atat timp cat mereu sunt copii cu muci si tuse...o iau de la capat...
Am bagat la greu Echinaceea, propolis, catina...parca parca face forme mai ushoare...insa de scapat nu scapam...Maysa e super receptiva si aduce tot acasa (ma refer la viroze).
Allen are 5 luni si "datorita" cresei frecventate de Maysa s-a imbolnavit deja de vreo 4-5 ori...Prima oara a fost la 3 saptamani...
Plus ca si eu am dus pe picioare cateva viroze, alaptez si evit tratamentele alopate...Noroc ca am sistemul imunitar puternic!
Multa rabdare, asta va doresc...Sa treceti peste perioada de acomodare!
In rest, ma abtin de la comentarii!
Este o solutie de compromis, vad si cele bune, dar mai ales cele rele insa nu le comentez! Le rumeg doar in sinea mea...inghit in sec a "neputinta", cand se poate deschid gura...insa stiu ca o revolta pe fatza ii face rau copilului, iar lucrurile in bine oricum nu se schimba! Fiecare suntem tentati sa vedem in aceasta solutie ceva apropiat de idealul nostru, insa asta e ceva imposibil...
Cateodata incerc sa ma pun in pielea educatoarelor...nu stiu daca as face, sau macar daca as putea face mai mult...Sunt doua femei la 15-18 copii...si asta cand sunt amandoua! Noi platim cat platim...fata de o bona...nu putem avea exclusivitate pentru copilul nostru...Si colectivitatea aduce dupa sine si bune...si rele...si iar rele...
Si pe Allen il voi duce acolo, cand va creste nitzel...Asta e, ma resemnez cu ideea! Si incerc sa vad partea plina a paharului! Pana la urma nu e dracu asha de negru!
Va pup!
P.S. Acum Maysa e acasa, asha ca nu aveti sansa s-o vedeti. Are deja 3 anishori, e cea mai vorbareata si cea mai inalta din grupa. Si e creata!
Pupici!
magda_rebe spune:
Eu sunt multumita de doamnele care au grija de ei si cam de tot ce o inconjoara acolo.Nu sunt multumita de mine!!Sunt o mama plangagioasa,azi iar am plecat cu lacrimi in ochi,am toata ziua in minte imaginea ei,urland si tinandu-se de gatul meu!!!!Or fi si hormonii de vina la mine!!Nu stiu,nu vreau sa ma gandesc ca vine ziua de maine si iar trebuie sa o duc!!!