O dimineata de vineri 13

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cornelia, daca ai sti cat te inteleg... La noi chestia asta s-a intamplat intr-una din nopti cand Alina s-a trezit de cel putin 3 ori urland cumplit, tati venise la ora 23 de la birou si pleca la 8 din nou, Ana avea nasul infundat, pe mine ma durea epiziotomia de innebuneam si incepuse furia laptelui etc. Cred ca intelegi despre ce vorbesc...

Dar ce bine e sa ai doi copii sanatosi acasa

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cornelia, ai copii frumosi. Sa-ti aduca numai bucurii!

Stau si ma intreb cum se descurca mamicile de gemeni sau tripleti? Ca si cu unul mic e greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cornelia, sa zici merci ca exista o buni care sa te mai scoata din mijlocu taifunului, la noi a fost numa 1 luna juma dupa ce s-a nascut Julia, si gata :(...da nu ma pling, se poate si mai rau, noroc cc ca-s sanatoshi amindoi kupiii, si veseli, in general.
Sa-tzi traiasca puii si sa fie sanatoshi!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc mult pentru aprecierile la adresa familiei mele. De fapt, stiu cat sunt de norocoasa , dar ma mai alint si eu.

Va doresc multa fericire alaturi de puiutii vostri!

Iren, asa e, sunt si mai norocoasa ca ma ajuta buni. Tocmai pt. ca simt cat de important e ajutorul ei, le admir f. mult pe cele care se descurca singure .

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Cornelia,

Pupici tie, Maiei si lui Sheshan, am ras si am plans citind mesajul tau...stiam ca esti proaspata mamica si ma gandeam ce s-o fi intamplat intr-o vineri, 13... se pare ca este inceputul unei zile obisnuite a unei proaspete mamici de 2 ori, cu mult optimism si simtul umorului!

Felicitari si asteptam si povestiri despre dimineti linistite, cand tati iti aduce micul dejun la pat si copilasii vin sa te sarute pe obraz...

Numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Cornelia,am citit povestea ta abia azi,dar am ras si am plans in accelasi timp,sa-ti traiasca puiutii frumosi si pentru Maria,ca maine face 2anisori,multi inainte.

P.S.M-ai convins,o trantesc si eu de bb2.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput