Hoteluri Mamaia
Raspunsuri - Pagina 2
simonab spune:
Noi am fost anul trecut la Condor, pe la mijlocul Mamaiei. Hotelul de 3 stele, preturi mari (zic eu !). Acuma anul trecut nu avea termopane, micul dejun era gen bufet dar era putin personal si de abia faceau fata sa aduca mincarea si uite asa stateai la cozi pina venea mincarea. Cica avea aer conditionat dar era cuplat la 2 camere si daca dadeau ceilalti drumul la tine nu mai avea putere. Stiu asta caci noi am avut 2 camere, una linga alta caci am luat si pe parintii mei. mobilierul era refacut dar zic eu ca prin baie mai trebuia aranjat la robineti care cam curgeau de-i auzeai noaptea. Cel mai mare necaz care l-am avut acolo - hotelul este linga niste discoteci in aer liber si le auzeai toata noaptea, cu toate ca cineva ne zisese ca Nastase daduse atunci nu stiu ce lege ! ca nu au voie discotecile decat pina pe la 11 (parca !) dar urlau toata noaptea de zbarnaiau geamurile si noi stateam la etajul 3. Eu am dormit cu dopuri in urechi si tot auzeam !
Iar cu parcarea masinii .... ce sa mai vorbesc ca daca gaseai un loc de parcare si plateai pentru el la "omul" de acolo nu mai mutai masina caci il pierdeai !!!
Plaja - nu f curata dar nici f murdara, in schimb apa marii noi am prins-o cu mii de alge de iti era scarba ! dar asta nu stiu a cui o fi vina caci tractorul care trecea dimineata nu prea aduna algele moarte de la mal ...
of ! nici nu vreau sa ma gindesc la vacanta de anul trecut !!!
for2nity spune:
despre Ambasador sau Perla stie cineva ceva? La Ambasador au oferta platesti 14 zile si stai 21. Ma tenteaza, dar nu stiu cum e.
As vrea un hotel cu balcon cu sezlonguri, sa avem unde ne destinde si noi cu o carte in timpul in care bebe doarme.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Camelia spune:
quote:
Originally posted by for2nity
despre Ambasador sau Perla stie cineva ceva?
Perla e un hotel destul de bun.E curat, ingrijit, are geamuri termopan si aer conditionat.Face parte din aceeasi societate cu Majesticul,chiar si decorurile sunt asemanatoare, doar ca Perla are 3 stele si Majesticul 3+.
Insa nu o sa mai merg la Perla niciodata!Asta pt faptul ca e amplasat chiar la intrarea dinspre Constanta si acolo plaja e extrem de aglomerata si mai putin ingrijita decat in capatul celalalt al statiunnii.Plus eterna poveste cu locurile de parcare, mult prea putine pt un hotel asa de mare.Si nu are nici balcoane.
Parerea mea e ca Mamaia e mult mai frumoasa in partea centrala si nordica, decat in sud.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
ilinca79 spune:
Recomand si eu cu caldura hotelul Apolo din Mamaia unde am stat anul trecut. Conditiile de cazare sunt foarte bune, tot mobilerul e nou si camerele renovate, iar pretul acceptabil.
Ilinca
irinai spune:
quote:
Originally posted by mcm
for2nity ar fi bine totusi sa ne spui numele hotelului sa stim de ce sa ne ferim.
Eu merg anul asta la hotelul Union (tot 3 stele ) dar in Eforie Nord. Nu am mai fost pana acum, nu stiu cum e si am emotii pentru ca merg cu bb mica.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
Am vizitat noi anul trecut hotelul Union si am decis sa nu ramanem la el. chiar daca ei declara ca este de 3 stele, cred ca are termopan, desi nu sunt sigura, mobilierul din camere era tot ala vechi si mirosea a mucegai. Si noi am fost si la inceput de sezon, cand nu era ocupat, si ne-au aratat una din cele mai bune camere. Le-am multumit si am plecat mai departe. Ne-am oprit la Astoria, tot in Eforie Nord unde a fost foarte frumos, aveau plaja privata.
serenity spune:
Noi am avut bilete acum doi ani la Alcor ( iar anul trecut in Eforie unde am zis ca nu mai mergem pentru nimic in lume , oricat de ieftin ar fi ! ) . La Alcor am avut o camera super faina , mirosea a curatenie si hotelul este foarte aproape de plaja , nemaipomenit cand esti cu bebe dupa tine ! Restauranul si terasa curate , mancarea OK iar fetele de la receptie si servire foarte amabile ! Cred ca anul acesta o sa incercam sa mergem din nou in Mamaia , chiar daca este mai scump eu zic ca se merita !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
gologanii spune:
Despre hotel Central stie cineva ceva mai recent?
Eu ma orientasem spre Condor, dar dupa ce am citit aici, sper ca mai pot sa renunt si m-ar tenta Central, care mi-a placut acum cativa ani...
Multumiri anticipate,
anemona spune:
Sandra, uite ce am gasit eu despre Central, comentarii de la turisti.
http://travel.yahoo.com/p-hotel-354135-central_hotel-i;_ylt=Ar_2h8flFf3J8OJTa2e7pFDiphQB
Si aici despre Comandor
http://travel.yahoo.com/p-hotel-330255-comandor_hotel-i;_ylt=AlOku8AvJ2GazCe628k03nUJ8b8F
Alegere reusita!
Mica-mica spune:
Despre hotel Caraiman 3* stie cineva cum sunt conditiile de cazare, masa, am inteles ca este situat in nordul statiunii, ultimul hotel ?
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
Ramba spune:
Noi am fost anul trecut la hotel Siret 2* si anul asta mergem la Apollo 2* care este langa Siret si care ofera masa tot la Siret.
Acum depinde de pretentii. Mie mi-a placut si la Siret cu toate ca era mobilierul vechi. Aveau frigider si televizor, singurul incovenient era daca stateai la parter. Acolo mirosea intradevar a mucegai si era destul de urat. Noua ne-au dat prima data camera la parter, dar cu mici insitente ne-am mutat la etaj.
Despre masa pot sa spun ca am fost relativ multumita, cu exceptia faptului ca asteptam cam mult (poate chiar prea mult) sa ne aduca comanda. Deci mancam si anul acesta la Siret.
In plus au si un loc de joaca pentru copii exact langa hotel si restaurant.