EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 32
Victoria spune:
Vazand al meu sotz cat ma necajesc cu Grecia, ca noi meritam mai mult, ca unii s-au favorizat pe altii, mi-a zis sec ca RO nu o sa castige niciodata Eurovisionul, indiferent de cat de buni suntem, ca nu suntem sustinuti politic. Mie mi-a placut cum a cantat tipa din Andorra, de exemplu...cate puncte au primit???? Cine a zis ceva de ei?
Si nici eu nu sunt de acord cu datul maxim de puncte la Moldova: "ca sunt fratii nostri". Una e ca ei nu ne-au considerat la fel, si a 2-a ca melodia ar trebui punctata, nu vecinatatea.
asa ca ma si mir ca ne-au " lasat" locul 3.
oricum, melodia Greciei nu mi-o amintesc oricat m-as stradui...
V
veni, vidi, Victorie!
Rodica P spune:
Vreau sa multumesc tuturor romanilor si nu numai care eu votat Romania si aici mi se pare cel mai potrivit loc pentru a face acest lucru.
Piesa asta am sustinut-o de la inceput, baietii de la Sistem, si Monica au fost grozavi si ma bucur ca au ajuns sa castige locul 3.
E prima oara cind am vizionat cu sufletul la gura concursul Eurovision, nici mie nu mi se pare corecta modaliatatea de punctare dar deh... ce putem face.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
MadalinaM spune:
iertare-iertare pt nerespectarea regulamentului, dar ce scriam mai sus ca imi inspira melodia...si ce am gasit:
Croatian version below.
"Wolves die alone"
Lado intro
BORIS ALONE 1st stanza
Silence chains darkness like an anchor
The fear inside me slowly dies away
This love was just an apparition
This is not my time
2nd stanza
A few more hours before the dawn
Anxiety outside as if there is a war
I put on my coat and go away
So as to forget everything
Refrain and BORIS + LADO
Ships drift away down the Danube
You worry no more about me
BORIS ALONE
I am like leaves carried by the wind
Wolves die alone
3rd stanza
Silence chains darkness like an anchor
The fear I feel slowly dies away
I put on my coat and go away
So as to forget everything
----
alinah spune:
quote:
Mie mi-a placut enooorm Croatia (a fost prima data cind am votat la un concurs, inca din semifinala!)
Am crezut ca sunt singura "nebuna" pe aici
Poze (23.08.2004)
helbi spune:
quote:
Originally posted by Rodica P
Vreau sa multumesc tuturor romanilor si nu numai care eu votat Romania si aici mi se pare cel mai potrivit loc pentru a face acest lucru.
Piesa asta am sustinut-o de la inceput, baietii de la Sistem, si Monica au fost grozavi si ma bucur ca au ajuns sa castige locul 3.
E prima oara cind am vizionat cu sufletul la gura concursul Eurovision, nici mie nu mi se pare corecta modaliatatea de punctare dar deh... ce putem face.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Cred ca te referi la Luminita Anghel nu la Monica Anghel
Oana_B spune:
Buna ideea cu manelistii sa nereprezinte anul viitor:))), ce i-a apucat pe toti cu atatea influente din muzica orientala, pana si in rap-ul american am observat asa ceva.
Oana_B
Adela spune:
spania ne-a dat punctaj maxim ca sa mai stearga din rusinea DJ-ul spaniol (care a facut un cantec ce-i injura pe romani )
Adela , mamica de Julia
iren spune:
quote:
Originally posted by Adela
spania ne-a dat punctaj maxim ca sa mai stearga din rusinea DJ-ul spaniol (care a facut un cantec ce-i injura pe romani )
Adela , mamica de Julia
Adelule, ba io cre ca puncele astea-s de la atitzia romanashi care locuiesc/lucreaza acolo, ca shi anu trecut tot 12 puncte ne-a dat Spania
Lumeeee, m-am indragostit de gagiu ala mijto in pantaloni negri de piele, de une era, ca io n-am mai reushit sa vad tzara de bashtina, ca eram cu okiu numa shi numa la el, bine naibii ca n-am ars camasha barbatului, ca aveam activitate la calcat
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by iren
Lumeeee, m-am indragostit de gagiu ala mijto in pantaloni negri de piele, de une era, ca io n-am mai reushit sa vad tzara de bashtina, ca eram cu okiu numa shi numa la el, bine naibii ca n-am ars camasha barbatului, ca aveam activitate la calcat
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Iren, eu cred ca vorbesti de tipul din Cipru...parca de-acolo era. In orice caz pe mine m-a dus cu gandul la Ricky Martin
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi