EUROVISION - Kiev

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nr de telefon n-am gasit, dar se poate vota pe internet

http://www.eurovision-ro.com/english/voteaza.php

io am tot votat si pe link-ul asta si ala dat de thalia (ajuta?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Tocmai am urmarit un interviu cu Dan Manoliu, seful delegatiei romane, pe TVR International, la tonomatul DP2. Catalin Maruta, prezentatorul, zicea ca a primit un mail in care o persoana din Japonia il intreba cum poate vota. Raspunsul lui Dan Manoliu a fost:"Nu poate. Trebuie sa ia avionul pina in Germania ca in afara din Europa nu poate vota". Sorry, chiar asa a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Adela din pacate pe pagina de net www.eurovision-ro.com/english/voteaza nu se poate vota . Nici macar nu s-au obosit sa creeze un site de promovare mai acatarii , deh ... TVR !
Ayumi am tot cautat pentru tine si pentru ceilalti care le pasa de ce se intampla la Eurovision si am gasit pe Google-ul suedez un site unde cred ca se poate vota sunand la numarul :

0046-0900 41714
unde 0046 - codul telefonic Suedia
0900-41714 se pare ca este numarul de votare pentru Romania .

sau 0700-718-14 ( pe site-ul http://www.yle.fi/svenska/eurovision/index.php#tid )

Mai multe http://www.escsweden.com/esc.html[ din pacate fudulii de suedezi nu au traducere in engleza , ca deh nu da bine langa "frumoasa" svenska språk ]
Incearca o vizionare live pe bbc :
http://www.bbc.co.uk/radio2/eurovision/2005/the_show/
Sper sa reusiti sa votati ! Eu cred in sansa Romaniei , dar numai daca se va vota corect si departe de criterii politice gen : aha , Romania , neah ... nu votez !
Bafta multa Romania !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ahhhhhhhhhhh,seara cind iar o sa ma enervez crunt!!
Bineinteles ca vom vota cu Luminitza,melodia e chiar foarte foarte misto,dar cind ma gindesc la comentariile suedezilor,imi vine sa urlu.Cind a fost trupa Taxi,au zis ca suna ca o turma de oi din Carpati,pe Monica Anghel au facut-o aproximativ "vaca",de Sanda Ladosi ca e o copie proasta de-a Pamelei Anderson,iar de Luminitza au zis tot numa porcarii..asa ca dragi romani,votati Suedia,ca merita!(eu o sa dau sonoru incet incet intre melodii ,ca sa nu imi vina sa sparg televizorul)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

si apropos de voturi,eu nu am nici cea mai mica indoiala incotro vor merge cele 12 puncte ale suedezilor..la danezi sau norvegieni..facem pariu?
phiiiiiiii,iar m-am enervat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

io am tot votat si pe link-ul asta si ala dat de thalia (ajuta?)

Adelutz,nu ajuta mami,trebe sa pui mina pe toate mobilele din casa si sa suni,pune-l si pe Fläkis,toata lumea sa voteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Buna Rayu , nu te enerva zau ca nu ai la ce sa te astepti de la "eminentele " suedeze ! Dusi cu pluta rau de tot ! Zic eu zic , dar luni am sarit in sus de n-shpe metri si era ma cert cu Peter cand am vazut cum se pupaceau in partea dorsala unii pe altii ( cat pe ce sa-mi vars nervii pe el si nici macar nu a comentat nimic )! Oricum or sa vada ei ce punctaj vor obtine ca Martin e de un noll iar norvegieni care ii copiaza pe Aerosmith sant mai mult decat penibili !
Noi asteptam pe niste prieteni la o berica si o pizza ( luata de la pizzeria din Axeldahlström Torget , unde locuim de doua saptamani ; tot incerc sa-mi placa Göteborgul , dar nici o sansa ! cred ca asa sant eu mai di'la tara ! )! Pupici lui Amelie !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,va multumesc tuturor.
Imi pare rau ca nu pot vota;dar desi concursul va incepe la ora 4AM ora Japonia,voi fi treaza.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

off topic:serenity ,bine ai venit in Göteborg,sint convinsa ca te vei obisnui cu timpul,chiar daca nu e asa frumos ca la Falkenberg!
Vad ca noi "suedezele" ce ne mai agitam cu Eurovizionul,romanasii par mult mai linistiti!!Cred ca stiu ei de ce!Oare ne-am molipsit de la suedezi,ca aici e boala nationala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Hai fetele cu galeria.. sau mai bine spus cu telefoanele.. ca a inceput concursul.. si eu ma agit dar din pacate nu pot vota cu romania asa ca nu mai votez , de ce sa se duca votul meu la alta tara .
In voi ne e speranta!!!!

Mergi la inceput