Panourile mele decorative sunt gata
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carola/carola.jpg)
carola spune:
Caprioara,poti sa imi spui si de unde ai lua panzele? Mi-ar placea si mie sa imi fac ceva ptr. dormitor (portocaliu,rosu , galben),dar eu trebuie sa pictez si nu prea am talent la desen.
Bau!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Caprioara spune:
Buna,
In primul rand va multumesc din nou pentru incurajari, idei si sfaturi. Cate un la toata lumea.
Carola, Panze gasesti la Hanul cu Tei pe Lipscani.
Bubbles, nu mai au nevoie de rama sau de geam (cost in plus). Mie imi plac asa si asa am vazut ca se poarta, fara sa te mai complici cu rama. Ele sunt pe sasiu deja, nu e doar panza, si se agata direct pe cui. Daca vrei insa se poate pune, dar eu zic ca ar deveni mult prea scumpe...
Lucia Mirela, iti doresc sa ai cat mai curand casuta mult visata. Si dupa aia, da-i bataie...
Adjadyn, multumesc pentru incurajare. Asteptam cu nerabdare sa apari pe aici sa-mi dai si parerea ta avizata ...
Guestus, cred ca o sa incerc pana la urma. Multumesc de idee.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
devylla spune:
Caprioara incearca sa faci o afacere din asta ca merita.....pe o parte poate devi vreun talent ceva+ mandria ca ai reusit ceva destul de complicat de una singura si pe de alta parte iti ies niste bani!
Bafta si inca o data felicitari!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
danyelana spune:
Felicitari Caprioara sunt cu adevarat frumoase iar ideea de a le vinede nu e deloc rea.
Felicitari si succes pe viitor.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
scarmanus spune:
Caprioara, daca-mi permiti o parere subiectiva, asa cum numai interpretarile artistice pot fi...Totul bine si frumos in ansamblu, dar mi se par niste compozitii prea simetrice, prea ordonate, prea explicite. Te-ai gandit sa reprezinti mai putin ca sa dai mai mult loc de interpretare? Lasa-ne pe noi sa ne batem capu cu ce ai vrut tu sa reprezinti, ca asta e treaba artistului.
Calutii trebuie neaparat scosi in evidenta dupa mine, sunt prea delicati ca sa fie umbriti de scoici. Apoi, ce-ai zice de ideea de a lipi niste dare de nisip, ceva care sa aduca a vartejuri in apa, sau poate a altceva, de ce nu? Cred ca ar reusi sa rupa monotonia compozitiei pe ansamblu. Ideea de degradeuri pentru a reda apa nu-ti surade? Sau combinatii de culori de genul turcoaz cu albastru marin. Iti mai dau succint niste idei de teme marine: far, plasa pescareasca, barca, ancora, pesti. se pot fabrica din materiale ieftine si de mare efect.
Mult succes.
pisici si flori
adjadyn spune:
Caprioara
ai putea incerca un astfel de colaj chiar din bucati de material textil,deseuri pe care le credeai inutile...incearca sa vezi ce efecte poti scoate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(eu am incercat din nisip, rumegus, aracet prin stropiri.-asteptat sa se usuce, bait ce se foloseste la vopsitul lemnului.................
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!