Buna tuturor! Fratele meu are un baietel de 1 an si 7 luni si de la 1 mai ar cam trebui sa-l dea la cresa. Sotia lui incepe serviciul iar bunicii sunt indisponibili cel putin pana in toamna (au suferit interventii chirurgicale si recuperarea este de durata). Varianta bona cade din motive financiare. Ei locuiesc la Eroii Revolutiei si sunt interesati de o cresa buna pe aproape sau de cresa de pe Secuilor. Daca puteti sa-mi dati relatii, va sunt recunoscatoare. Gratiela
Gratiela, eu am postat mai devreme un subiect pentru ca aflasem ca exista o cresa buna si proaspat renovata in zona Luica. Inca n-am gasit-o, de fapt am renuntat pentru ca am gasit gradinita tot prin zona. Poate afla fratele tau unde e si poate ii place. Adevarul e ca sunt cam 8 statii de tramvai pana la Eroii Revolutiei.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Si eu am postat mai devreme,ma interesa o cresa in zona Berceni.Cresa de pe Secuilor e cea de la Inspectoratul Scolar?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Multi copii de la cresa Tohani din cartierul Tineretului locuiesc de fapt in Berceni. Inclusiv care locuiesc pe strada Secuilor. Se pare ca asta e varianta cea mai buna in zona. Silvia mea este la cresa Tohani de un an si ceva, noi suntem foarte multumiti, e o cresa buna. Ar fi bine sa o viziteze si sa vorbeasca cu asistenta sefa. Se fac inscrieri inclusiv acum.