Nazdravaniile copiilor nostri

Nazdravaniile copiilor nostri | Autor: lavinia345

Link direct la acest mesaj

Am tot citit aici subiecte de maxim interes dar ceva amuzant si cu care sa ne "mandrim' ca au facut copii nostri si nu numai,nu prea am vazut.Asa ca va propun sa povestiti nazdravaniile copiilor vostri.Fetitza mea e prea mica inca(3 luni) pentru nazdravanii dar in schimb am nepotei tare neastamparati.Cel mai mic(1 an si 3 luni)a gasit de cuviinta sa arunce mobilul maica-sii in toaleta,bine ca nu a tras si apa...Astept sa-mi povestiti si voi ce au mai facut copii vostri!Asa ...ca de week-end!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si baietelul meu e prea mic inca pentru nazdravanii notabile...

va pot povesti insa una din nazdravaniile finutei mele in varsta de 2 ani si 4 luni: in timp ce dormea cu copila, bunica acesteia s-a trezit f. speriata, din cauza ca nepoata se juca bagandu-i in nas betisoare de urechi - aviz celor care inca mai dorm cu copiii...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Maya mea e inca mica (in afara de umplut guritza cu servetele nu prea face mare lucru).

Va povestesc despre sora mea (eu sunt cea mai mica, sora cu pricina, mijlocie).

Stateam la bloc pe vremea aceea...sora mea a luat o sacosa (erau niste plase impletite din nylon, care se mareau cat vroiai, daca va amintitzi), m-a bagat pe mine in ea si a agatat-o pe geam (etajul 2). Eu eram mica, mica si cand mama a venit de la serviciu a vazut din departare una bucata bebe la "afumat". Explicatia sora-mi " o dadeam in leagan pe mica asta"

Aceeasi sora...si-a bagat in nas o boaba de porumb si a stat asa cu ea mult si bine (nu stiu cat) dar mama a depistat-o pt ca incepuse sa aiba copilul un miros ciudat cand vroia sa o pupe. Au mers la doctor si...porumbul incepuse sa incolteasca (d'aia si mirosul urat din nasul sora-mi).

Mai zice-ti si voi!

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

aaaa!Mi-ai adus aminte de sora-mea care avea o boaba de fasole in nas si care incoltise!Sau de frate-meu care si-a luat-o pe cocoasa de la tata...mama plecase la coada la lapte(va amintiti cum era inainte...)si l-a lasat pe tata cu el care era obosit,venise din tura de noapte.Frate-meu avea vreo 4-5 anisori.Tata a adormit si s-a trezit ca i se prelingea ceva sarat din gura....frate-meu facuse pipi in pantoful tatei si-i turna tatei care dormea cu gura deschisa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Mi-am adus si eu aminte de o faza cu frate miu care avand el 4 ani si fiind cu tot familionul la resaturant se comanda clatite cu gem, cum stateam chiar langa cuierul pom si erau o gramada de haine agatate, iar frate miu nu vroia sa manance, ia frumusel clatita cu tot cu gem si o pune in buzunarul unei haine... evident ca nu stiu continuarea, dar va dati seama de bietul om cu clatita in palton.

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput