ce te faci cand vei fi mare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

sa fiu mare sa calculatoresc!!!

Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

frate-meu: popa sofer!!

sofer sa aiba masina, ca era innebunit cu masinutele si popa ca vazuse el cum strange popa in biserica o tava plina de bani

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

La 2,5 ani - meserias.
La 3,5 ani - militar.
La 4,5 ani - presedinte.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

De ceva vreme,insa, vrea sa se faca sofer de masina de gunoi.
Cand am aflat de intentiile lui, am incercat sa-i sugerez ca fetele o sa-l ocoleasca pentru ca o sa puta mereu si incepuse sa ezite dar, brusc, acum cateva zile ne-a anuntat :
- Nu ma insor ! Ma fac sofer de masina de gunoi si GATA !!!

Inca e bine! Nepotelul meu Bambu (Andrei) ne-a anuntat cand avea vreo trei ani si jumatate ca vrea sa se faca sofer pe vidanja-puturoasa-cu-tulumba!

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Baiatul meu ,pana sa inceapa clasa I,vroia sa se faca egiptolog.Pana atunci insa,inainte de egiptolog, avea in cap sa se faca arheolog,ca sa descopere oase de dinozauri.Acum nu mai stiu ce vrea sa se faca.Se pare ca lectiile si timpul liber putin care ii ramane,precum si scoala cu tot ce implica ea,l-au cam linistit si tot ce isi dorescte in momentul de fata e sa vina vacanta!
Cu fetita inca nu am aflat ce vrea sa se faca.Ea e inca la faza:mama,tata,papa,cucu-bau.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaana spune:

Baiatul meu la 4 ani jumatate vroia sa se faca sofer de camion (cred ca abia dupa o luna am vazut si eu reclama in care un baietel vroia si el sa devina sofer de camion), apoi a inceput ca el se face pilot de curse (si spunea asta la toti taximetristii) si mai nou, de fapt azi dimineata m-a anuntat ca se face mutant (acum are 5 ani jumatate).
Oricum sunt curioasa si eu meserie ii va placea, oricum se viseaza conducind sau pilotind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

fiimea cea mare,Ana-Maria,are acum 12 ani impliniti.Cand avea ea vreo 4 ani,noi stateam mai rau cu finantele si mai tot timpu apelam la casele de amanet,duceam aurul sau camera video si....binenteles ca luam si odrasla dupa mine .Si...vine serbarea la gradi si...intreaba educatoarea pe fiecare copil pe scena,in fata salii pline de parinti,rude si prieteni ce vor planuri de viitor au tinerii...si sa motiveze de ce;Ei cand vine fiimea,surpriza:ea vrea sa se faca femeie care are casa de amanet;de ce?simplu,pai cand mama nu mai are bani mergem la tanti aia si ea ne da bani ca are foooarte multi ca da la toata lumea si stau oamenii la rand sa le dea bani

Pe la 6 ani,vazuse ea ceva filme americane cu jefuiri de banci si....vrea sa se faca bandita si avea doar nevoie de pistol si ....inca 2-3 prieteni,unul care sa-i astepte cu masina afara si unul care tine sacu cu bani,in timp ce ea ar speria oamenii ca sa stea cuminti....
Si spre bucuria mea acum are intentii mult mai serioasa si vrea sa se faca veterinara ca bunica-sa caci"uite cati oameni vin dupa buni si o platesc dupa ce face tratament sau insemantari la animale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Un timp, a vrut sa se faca ... paleontolog !!!

Noi inca suntem consecventi in aceasta faza... de vreun an incoace!

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Roxy,pe la 8 ani vroia sa se faca...nici mai mult nici mai putin decat....PENSIONARA..."de ce ,mami?..." intreb eu.Pai,uite,vreau ca buni,ea nu merge de loc la servici si postasul ii aduce bani acasa...

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Stefan (2 ani si 4 luni, fix) la intrebarea :"Ce te faci cand vei fi mare?" spunea: "Ma fac mic".
Da se pare ca nu i-a placut bunicii, ca acum se face "doctor ca domnul doctor Cozma". Neinteresant

Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput