De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 14
smillaraaq spune:
hahahahahaaaaaaaaaa, nu are legatura cu popa decat fizic , bunaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Cristina_C spune:
anti-baby e de fapt pro-baby:
quote:
Originally posted by
eu iau diane 35 nu pentru efectul lor anticontraceptiv....si pentru asta..dar nu e motivul principal
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
narancea spune:
se pare ca cineva a reusit sa dea de sensei Tanaka :
quote:
btw: spune-mi daca gresesc, tu esti o japoneza care vorbeste romaneste?
----------------------------------------------------------------------
zuzunaki spune:
din ciclul :"abdomene cu picioru-n tavan / sa scap de burtica care cred c-o am"(mai,nu mai vaz io bine...aoleu,eram de fapt adormita in drum spre dormitor
[quote]Originally posted by
mie dr care m-a operat mi-a spus ca e ok , dupa ce mi-a scos firul de la operatie a zis sa ma apuc de sport , usurel usurel , ca altfel raman cu burtica, si cred ca am ramas, abdomene eu fac cate 100 normale adica 20 de bucati sa zic asa a cate 5 serii si cate 50 adica 10 x 5 serii ridic doar picioarele (mainile pe langa corp picioarele incrucisate si ridici picioarele pana mori ) eu nu mai am mult, acum sincer... nu fac in fiecare seara , cateodata mi-e o lene de mor, cateodata sunt asa obosita ca adorm mergand spre dormitor , pe mine nu ma ajuta nimeni cu bebe si nici cu casa , caut o femeie sa ma ajute dar greu gasesti pe cineva in care sa ai incredere si de care sa fi multumita
...bonus,"agramaticalitati" la greu
Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Spicuind din " Incedibil,dar adevarat "
quote:
Originally posted by ...
, io de ex cand m-am culcat prima data cu un barbat eram virgina
Mama de Lara Celine
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Darria spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Folositi cu incredere!quote:
Pentru cele care au probleme cu tenul , ma refer la cosuri , acnee, etc.Puteti folosi MIBAZON , e un produs veterinar , dar foarte eficient si la om.
si raspunsul consumatoarei fericite:quote:
Eu nu stiam ca putem folosi si noi, acum aflu prima data. Foloseam pt. catelul meu si intradevar este bun, efectul se vede imediat. De cate ori/zi se aplica si cat timp se lasa pe fata? De cate ori pe saptmana? La catel foloseam de 2 ori/zi pana ce se rezolva problema, adica cateva zile.
Io ma intreb: creste si blana daca dai?
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Consumatoarea este catelusa mea
Nu se aplica pe blana
idei nunta
Teodora D. spune:
spicuiri din subiectele "v-ati intalnit cu vip-uri"; daca vreti sa va amuzati cititi-le integral, eu m-am oprit doar asupra unor descrieri.
"Pe Oana Zavoranu intr-un body shop, naspa.......urata cu spume, mica, buboasa si rea."
"Si eu m-am intalnit cu "Gheorghe Gheorghiu " sper ca nu-l confund dupa nume, unul gras,pletos care canta la chitara,dupa un spectacol era beat crita, si cauta cearta ca nu l-a aplaudat lumea deajuns in recital"
" Radu Almasan(BOSQUITO)(...) Nu mi-a placut de el, mi se parea un increzut...si de fapt e o piticanie de om cu un cap mare si maini super mici."
"Am mai vazut-o pe Roxana Marcu la o terasa in Herastrau, arata ca o vaca - grasana si nashpeta."
"Andreea Esca si Alexandr Eram + copii - in Herastrau. Ea e normala, el in schimb merge de zici ca pute aerul."
"Elena Carstea nici nu se vede, o calci daca nu esti atent."
" Catalin Botezatu, un domn modest, bine imbracat cu putina burtica"
pam-pam!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Kehleyr spune:
Subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55078&whichpage=1" target="_blank">despre marimea (... ahem) merita citit integral dar am spicuit pentru voi:
(de la ce s-a plecat)
quote:
Motivatia este simpla: cu cat este mai mare masura pantofilor, cu atat este mai lung organul reproductiv al barbatului.
(nedumerire)
quote:
Btw eu sunt un pic nedumerit ce inseamna pentru voi mare si ce inseamna mic? Si o intrebare de-a dreptul serioasa va intreb cate penisuri (pot sa intreb direct ca suntem oameni maturi, nu?) ati vazut ca sa puteti compara, asta e mic asta e mediu si asta e mare?
(un raspuns)
quote:
mica-10cm
normala-24 cm
mare- n-am intalnit
(respectiv la partea a doua, au fost mai multe raspunsuri asa )
quote:
la intrebarea aia cu cite ... am vazut nu raspund, [...], nu ai vrea sa stii!
(iar o nedumerire)
quote:
Si domnii astia cu un instrument lung, de dimensiunea riglei, cum isi poarta instrumentul? Il fac sul in pantaloni? Imi imaginez ca e tare deranjant.
quote:
Pai nu stiti ca la unii se telescopeaza si la altii ramine asa, atirnind?
(si concluzia)
quote:
Concluzie. Ce e cel mai important: sa aduca toti banii acasa si sa nu umble dupa fuste.
(...)
quote:
Am citit mai demult o chestie ca la un sondaj din ce le place femeilor in timpul actului sexual a reiesit ca forma ideala a unui penis ar fi de forma unei clante:))), nu alea cu maner lung ci alea bobalcate rotunde:)))), ca cica de fapt aglomerarea de centri ce trebuie stimulati sunt pe la "intrare"
(...)
quote:
Eu am auzit ca cei care o au prea lunga (de la prea mare la imensa) lesina cand au erectie pentru ca tot sangele care ar trebui sa dea tarcoale prin creier se duce...la celalalt organ de gandire al barbatilor!!!!
Pai la un penis de 23 de cm cred ca ii trebuie pe putin 1 l de sange sa in ridice un pic!!!!!
Asa ca mai bine micuta da' mai "prostuta" in favoarea unui creieras mare da' mai ganditor!!!!!
Hai ca am copiat tot subiectul dar cred ca merita .
Luminous beings we are, not this crude matter.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55078&whichpage=1" target="_blank">despre marimea (... ahem) merita citit integral dar am spicuit pentru voi:
.............................
Chiar merita! Acum ma duc sa-l citesc... poate sa si postez!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Cununia civila
Biserica
Restaurant
b_bea spune:
Despre cum se petrece seara in familie
quote:
Originally posted by
toata seara nu erau discuti in casa mergea tot timpu telivizoru acuma chiar deloc nu il aprindem ne punem si vb fiecare ce am facut in ziua respectiva.