gradi particulara de la 18 luni?
va rog mult sa-mi recomanda-ti o gradinita particulara care primeste copii de la 18 luni!!stiu lista gradinitelor particulare de pe site-urile www.gradinite.com si www.gradinitebucuresti.ro dar nu stiu care din acestea primesc copii asa mici (majoritatea scriu ca virsta limita e 2 ani dar stiu ca se mai fac exceptii).problema e ca nu-mi permit sa platesc mai mult de 150- 170 euro si cele 3 care le-am gasit sunt prea scumpe.
Raspunsuri
bebetica spune:
Nu ai ce face cu banii?????????
De ce nu mergi la o gradinita (cresa) de stat? Mergi si viziteaza una, informeaza-te exact despre conditii si sunt sanse sa fi multumita cu doar 34 000 lei pe zi. Puiul meu merge la gradi Tohani din zona Tineretului si sunt SUUUUPER multumita.
Inainte am avut o bona care din pacate (de-abia acum am realizat) cat de ineficienta putea fi. In ziua dea azi lucrurile nu mai stau ca "altadata" , meniul, conditiile, pregatirea cat si asistenta medicala specializata sunt o garantie a sigurantei copilului cat si a linistii tale sufletesti.
Nu spun ca peste tot ar fi asa de bine, dar am discutat cu parinti din blocul meu care au copii numai la gradinite de peste 200 EUR si care nu cred ca au rezultate mult mai bune .
Din nestiinta (neinformare) arunci cu bani pe care ii poti folosi in mod mult mai eficient tot in interesul copilului tau .
Sa auzim de bine !!!!!!!!!!!!!
.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2.4 anisori)
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWMa
gioto spune:
mersi pt raspuns.s-ar putea sa ai dreptate.eu stau in pantelimon,la p-ta delfinului si nu stiu vreo cresa ok pe aici.doar 'ciobanasul' e pe aproape dar nu mai fac inscrieri.
cge spune:
Incearca la "Arc En ciel", primesc brotacei de 18 luni.
www.sfmaria.ro
Pretul la program 8-18.00, e 160 euros.
Pegasis spune:
Gioto, bb tau are acum 18 luni sau va avea in toamna? Te intreb ca sa stiu daca-ti recomand gradinita unde merge fi'mea. Din cite stiu eu primesc copii de 2 ani...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
gioto spune:
pegasis,fetitza mea are acum 18 luni!dar orice recomandare e bine venita!!deci,te rog zi-mi numele gradinitei unde merge fata ta.
cge,mersi mult
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by gioto
pegasis,fetitza mea are acum 18 luni!dar orice recomandare e bine venita!!deci,te rog zi-mi numele gradinitei unde merge fata ta.
cge,mersi mult
Ti-am trimis PM cu detalii.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
ursuletul spune:
Pegasis, vreau si eu un PM cu detalii.
Cge, stii cumva daca Arc En ciel are si posibilitatea de a transporta copiii?
Cami&Andrei
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by ursuletul
Pegasis, vreau si eu un PM cu detalii.
Cge, stii cumva daca Arc En ciel are si posibilitatea de a transporta copiii?
Cami&Andrei
Cami, cu placere, dar trebuie sa-ti activezi optiunea de a primi PM sau sa-mi trimiti o adresa de e-mail.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)