Cresa zona Luica

Cresa zona Luica | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Am capiat deja cautand si renuntasem chiar. Am fost la 7 gradinite dar nici una nu a corespuns nevoilor mele. Adica program de 4-5 ore pentru copil de 3 ani(in mai) si care program sa inceapa cel devreme la ora 8. O vecina mi-a spus ca a aflat de la alta femeie, ca in zona Luica, aproape de noi, e o cresa buna nou renovata unde pot sa inscriu copilul si au si program de 4 ore. Stie cineva ceva despre aceasta cresa?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

In zona Luica este gradinita nr. 28, Sos. Giurgiului, nr. 247. Ca locatie ,este intre intersectia Luica si biserica. Tot de 4 ore stiam ca este si Gradinita 167, pe Izvorul Oltului. Acum depinde si de zona in care stai.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc mult!La gradinita 28 nu au program de 4 ore. Eu stau in Zetari.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

La statia Cimiturul Evreiesc , pe la vreo 100 de metri sunt 2 gradinite.
Eu il am pe Vlad la Gradinita 162 . Programul incepe la ora 7.00 si poti sa ducicopii pana la ora 8.00 . Dar la ora 16.00 cand merge buni sa-l ia, mai sunt doar cativa copii, deoarece parintii vin sa-i ia de la prinz.
Langa ea, mai eate inca o gradinita, nu-i stiu nr. unde poti duce copii pana la ora 9.00. Poti sa-i iei la pranz sau sa-i lasi pana la 18.00.

Mergi la inceput