Am capiat deja cautand si renuntasem chiar. Am fost la 7 gradinite dar nici una nu a corespuns nevoilor mele. Adica program de 4-5 ore pentru copil de 3 ani(in mai) si care program sa inceapa cel devreme la ora 8. O vecina mi-a spus ca a aflat de la alta femeie, ca in zona Luica, aproape de noi, e o cresa buna nou renovata unde pot sa inscriu copilul si au si program de 4 ore. Stie cineva ceva despre aceasta cresa?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
In zona Luica este gradinita nr. 28, Sos. Giurgiului, nr. 247. Ca locatie ,este intre intersectia Luica si biserica. Tot de 4 ore stiam ca este si Gradinita 167, pe Izvorul Oltului. Acum depinde si de zona in care stai.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Multumesc mult!La gradinita 28 nu au program de 4 ore. Eu stau in Zetari.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
La statia Cimiturul Evreiesc , pe la vreo 100 de metri sunt 2 gradinite.
Eu il am pe Vlad la Gradinita 162 . Programul incepe la ora 7.00 si poti sa ducicopii pana la ora 8.00 . Dar la ora 16.00 cand merge buni sa-l ia, mai sunt doar cativa copii, deoarece parintii vin sa-i ia de la prinz.
Langa ea, mai eate inca o gradinita, nu-i stiu nr. unde poti duce copii pana la ora 9.00. Poti sa-i iei la pranz sau sa-i lasi pana la 18.00.