Lapte Praf incalzit / reincalzit

Lapte Praf incalzit / reincalzit | Autor: GeorgeT

Link direct la acest mesaj

Salut,

Medicul a zis ca nu este bine ca laptele praf sa fie preparat de cu seara in biberoane, tinut la frigider si apoi reincalzit cand e dat la copii noaptea. Mie nu mi se prea pare o tragedie ca laptele sa stea cateva ore la frigider (gata preparat) dupa care incalzit o singura data.
Voi cum ati procedat? Pregateati laptele noaptea la fiecare masa?
Multumesc mult de sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Eu prefer sa-l fac proaspat iar daca ramine il arunc, fara sa stau pe ginduri; am citeva experiente neplacute cu Ilinca in ceea ce priveste scaunele proaste, astfel incit nu risc.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La fel procedez si eu ....identic cu Carmen...ca sa nu repet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Depinde ce fel de lapte praf folosesti. De ex aici, la Similac, Enfamil sau Nestle scrie clar pe cutie ca poti sa-l tii preparat in frigider 24 h. Ideea e ca nu e bine sa il refolosesti dupa ce copilul a baut deja din biberon, ca intra in contact cu microbii din saliva lui. Deci depinde ce scrie pe cutie. Eu, daca scrie pe cutie ca e OK, prepar inainte un container special mic care imi ajunge cam la 4 sticlute, deci la 2 mese pt. amandoi. Si nu am avut niciodata probleme cu niciunul din ei.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

George,unde ati disparut?
Ati nascut?
Sastii ca eu am facut laptele si l-am tinut la frigider LA INDRUMAREA MEDICULUI!!!
Hai sa incercam sa ne gandim cas e trezesc amandoi,urla ca din gura de sarpe si tu buimacit,cu ochii lipiti de somn,cauri sticla,masura laptelui,gramajul...hahahaha...
Fa-le laptele linistit!
Si spune-ne..........ATI NASCUT??????????????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII www.desprecopii.com/info.asp?id=34" target="_blank">Articol DC despre gemeni www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">CIND VISUL DEVINE REALITATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgeT spune:

Merci mult de sfaturi ... pana una alta nevasta-mea se chinuie noaptea sa le dramuiasca laptele.
Vlad si Oana s-au nascut pe 28 februarie, 1.8kg Vlad si 1.6kg Oana. De vineri i-am luat acasa. Momentan nu prea e timp liber de nici o culoare, sa mai treaca perioada de acomodare.
Ca si lapte praf, la recomandarea medicului le dam PREAPTAMIL de la MILUPA, pana vor trece de 4kg, dupa care ne vom reprofila pe ceva mai acesibil.

Mai vorbim,
George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Bine ati venit,VLAD si OANA!!!
Felicitari parintilor si rabdare...acum pare un munte,adr in curand totul va fi mult mai usor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII www.desprecopii.com/info.asp?id=34" target="_blank">Articol DC despre gemeni www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">CIND VISUL DEVINE REALITATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Si noi faceam de cu seara vreo 6 biberoane si le puneam imediat la frigider. Dupa aia doar le incalzeam in apa fiarta. E ok sa stea in frigider cel putin 12 ore, dar odata incalzit trebuie aruncat intr-o ora daca n-a baut tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Bine ati venit Ona si Vlad! cu intirziere dar suntem alaturi de voi.
Sa va mearga bine!
Legat de subiect, noaptea medicul pediatru ne-a recomandat sa le dam ceai sau apa, ziua le-am dat piept.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maeda_alesia spune:

Poate iti raspund prea tarziu dar eu sunt nou venita.Permite-mi sa-ti dau o idee.Eu nu le-am prea dat noaptea lapte decat la inceput vreo 2-3luni,apoi le-am dat numai ceai si astfel au renuntat la masa de noapte.Eu fierbeam apa de seara si o puneam in termos,astfel aveam apa fiarta la orice ora.Separat intr-o sticla aveam apa fiarta si racita.Atunci cand trebuia sa prepar laptele totul era gata foarte repede deoarece peste apa calda din termos puneam apa rece pana ajungea la temperatura potrivita si cu aceasta apa pregateam laptele.Si acum imi fierb apa de seara,o pun in termos iar dimineata cand se trezesc copii apa este numai buna ptr. prepararea laptelui.

Mergi la inceput