Jocul cu filme (30)
Raspunsuri - Pagina 14
buli spune:
aproape au trecut cele 24 h, filmul era "les invasions barbares"
altul
o tinara mexicana din suburbiile Los Angeles-ului, desteapta, cu o familie ultraconservatoare (mama, cel putin, e de belea) face tot ce poate ca sa isi schimbe destinul. reuseste in cele din urma, iar biletul cistgator ii este asigurat de o bursa la Columbia University.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
Kehleyr spune:
Sa stii ca eu una cel putin sunt pe baricade aici la joc, dar nici pe primul nu-l vazusem, si nici pe asta se pare ca nu l-am vazut...
buli spune:
ah, si eu credeam ca ai ghicit :(
si ala dinainte e fain, dar asta de l-am pus acu mi-a placut mai mult
lilanda spune:
no, ca vaz si io acuma editul..cu ockiul bun...
O fi "Real women have curves"?? :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by buli
da da da, lilanda
ti-a placut?
daa ...acelasi stil ca "My big fat greek wedding!
Raminem tot la filme latine ??? Povestea emotionanta a unei tinere columbience care ajunge ..traficant de droguri in America
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
Hint: eu si Anca stim filmul, si in plus a fost mentionat si prin Scandinavia
Nooo, la scandinavi exista mai multe anci...asa ca nu stiu despre cine zici!!! Da' zi titlul, si-ti las rindul!!!
Edit: "Noooo", inseamna "ooooo" (nu-s ardeleanca decit pe jumate, da' asta cu nooo-ul, de la daneza mi se trage!!!)
lilanda spune:
Yeap, frumos film