ile la 2 ani (bis)
Raspunsuri - Pagina 4
myrrha spune:
Mey Gindacelu' sa zicem ca era un compliment . Cind oi avea copchii cred ca o sa ma isterizez sa tot caut raspunsuri la toate intrebarile si sa masor ugerul scroafei
Am vazut si eu pozele, sint minunate, minunate. Ioachim are aerul cel mai intelept din toata familia, iar Ile cel mai sugubat . Ca sa nu mai zic ca m-a surpins si litoralul romanesc, arata mai interesant si mai nou sub aparatul tau foto.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Ca sa nu mai zic ca m-a surpins si litoralul romanesc, arata mai interesant si mai nou sub aparatul tau foto.
asta da compliment!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
la mare
se vede si aia cu "rechinii"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
mara03 spune:
multam gandacelu!
asta si asta sunt preferatele mele.
aaa, si inca ceva, fiica-ta a starnit invidia lu' hazband, cand a vazut-o cu scoicile in mana a zis cu tristete in glas: "uite ca ea a gasit scoici din alea...". (el n-a reusit sa gaseasca din alea in care se aude marea )
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mara03
aaa, si inca ceva, fiica-ta a starnit invidia lu' hazband, cand a vazut-o cu scoicile in mana a zis cu tristete in glas: "uite ca ea a gasit scoici din alea...". (el n-a reusit sa gaseasca din alea in care se aude marea )
draga huzbandu lu' mara,
pe aia eu am gasit-o, si a fost prima din viata mea
... la care huzbandu meu hop si el s-a pus pe cautat, da' el voia cu carnitza, avea planuri mari, pana la urma s-a multumit cu niste scoici obisnuite, pe care le-a uitat insa in masina, in plin soare, iar a doua zi cand ne-am suit in masina, prinsesera un oarecare miros.
urat.
mda. urat rau.
ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
si nu le-a mai mancat.
si am incalecat pe-o sa.
si gata.
pa!
iren spune:
Gindacicu, sa jtii ca m-a atins o oarecare invidie vazindu-te pe malu marii, mai ales ca io n-ajung anu asta la mareeee ...a crescut Ioachimu, mai, mai sa nu-l mai recunosc , iar la Ile se vede pe fatza ei ca-i pontoasa rau
tare m-ash bucura sa datzi o raita prin Tineretului, duminica pe 10, sa va vaz shi io live
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gandacelu spune:
iren, iubita, si eu v-am admirat ieri pozele, si tare m-as intalni cu voi, ca la campulung oricum nu ajung, numai ca noi duminica dimineata suntem la Doamne-Doamne;) nu se poa' si pace!
in alta zi?!
iren spune:
E bine shi in alta zi, poate asha vin shi fete care nu pot veni duminica, potzi trimite nr de tf pe pm, sa vb cu doo-trei zile nainte?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gandacelu spune:
pai, sambata e bine? ca oricum ma vad cu Sabina si cu asa-zisa Galagie (cre' ca-n Cismigiu) cam pe la 10-11
lume-lume, care mai vreti, veniti (sper sa ne-ajunga Cismigiul;)