Oscar...pentru cei care au vazut filmele..
.. Nu stiu despre voi, dar eu, vazand toate filmele (adica cele "principale" - Ray, The Aviator, Million Dollar Baby), consider ca s-au dat premii in parte nemeritate..Jamie Foxx merita pe deplin pentru Ray, dar The Aviator a fost net superior filmului atat de premiat al lui Clint Eastwood..
asta e parerea mea.. dar prea mult mi s-a parut ca euthanasia a castigat, nu un film ...
mamica de ( 13oct04 )
Raspunsuri
buli spune:
eu la aviatorul m-am plictisit si m-am culcat ...
sa mai incerc o data
sa vad ce pun diseara. ori million dollars ..., ori aviatorul din nou
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Kittie spune:
Multumesc celor care au mutat subectu .. Nu ma prindeam singura ...
Mdea, deci eu manifest urmatorul sindrom suparator de cand sunt mamica - nu pot sa privesc o chestie cu mamici si mai ales mamici de baietzei fara sa plang din belsug... The Aviator mi se paru un film de te face sa crezi ca se poate... ca unii reusesc.. Deci nu e imposibil.. Million dollar.. mh nici drama infioratoare nu pot sa-i spun.. Ray m-a atins foarte tare... de altfel m-a impresionat Jamie cu cata fidelitate a redat personajul..
E adevarat ca sunt lungi (million dollar nu) dar.. sunt dragute..;)
mamica de ( 13oct04 )
Kittie spune:
La mine urmeaza azi.. nu mi place prea mult genul..ca si eternal sunshine of the spotless mind..nu m-a incantat asa de tare istoria ca sa vreau sa-l vad..Nici Sideways .. am zis ca nu se poate ca Ray sa nu ia .. vaz ca am gresit. Poate gresesc si cu celelalte. O sa le vad, oricum!
mamica de ( 13oct04 )
casandra spune:
Am reusit si eu sa vad "Aviatorul".
Mi-a placut. Mult. Pentru incrancenarea de a-si depasi conditia. De om bolnav.
Sa iti realizezi visele, temerare, in ciuda trupului....
kisstherain999 spune:
Am vazut Million Dollar Baby si mi-a placut. La Aviatorul nu ma pot uita ca nu-mi place DiCaprio
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
adrienne12 spune:
OK, eu le-am vazut pe toate. Ray a meritat fara doar si poate Jamie Fox a jucat demetial. The Aviator a fost f. bun, dar Caprio e prea tinar mai are timp sa ia Oscaruri. Ma asteptam ca premiul pt. regie sa-l ia Scorses cu The AViator si nu Eastwood pt. Million Dollar baby care a fost net inferior lui The AViator (parerea mea). dar asa cum s-a spus euthanasia cred ca a primat la acest oscar dat fiind ca si Oscarul pt. cel mai bun film strain a fost luat de "The Sea Inside".cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
cait spune:
si eu asteptam k scorsese sa ia premiul dar ei nu au vrut..ca regie aviator a fost super super;.
cory35 spune:
Am vazut Ray, Aviatorul , Million dolar baby, Finding neverland..
Cel mai bun subiect a avut Aviatorul,cu toate ca din nou e vorba despre visul american si realizarea lui..plus conditia de om bolnav...
Mi-a placut si Million dolar baby, cu toate ca a fost trist..
Ray a fost interesant, ca si subiect.. si net superior jocul facut de Fox, fatza de Dicaprio