Un citat pe zi (partea a 4-a)
Raspunsuri - Pagina 12
corina iulia spune:
hello, hello!
vad ca a fost grea ziua de luni dupa cea de duminica pt ca nimeni nu a citat nimic azi :)
"Razi si lumea va rade cu tine, sforaie si vei dormi singur." Anthony Burgess
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
loneanbianca spune:
O parte din cei 10 millioane $ le-am cheltuit la jocuri de noroc, o
parte pe femei. Restul i-am tocat aiurea."
-- George Raft.
Bianca
Poze
EmmaT spune:
Ni se ofera un nou inceput nu numai cu fiecare an nou,dar in fiecare dimineata cand ne trezim .Ni se ofera ocazia sa o luam de la capat si sa facem lucruri mai bune.
Emma
alexa spune:
Oricare prost poate să spună adevărul, dar e nevoie de un om cu cap ca să știe să mintă bine. - Samuel Butler
_
"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia
alexa spune:
Niciodată nu trebuie să te rușinezi a mărturisi că ai greșit. Înseamnă doar să spui, cu alte cuvinte, că astăzi ești mai înțelept decât ieri. - Marcel Achard
_
"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia
EmmaT spune:
Rasul este o doctorie fara asemanare, care-ti reduce problemele iti relaxeaza muschii incordati,ii linisteste pe oamenii din jurul tau si te ajuta sa te bucurii de viata chiar si atunci cand nu ai tot ce iti doresti
Emma
loneanbianca spune:
"O parte din cei 10 millioane $ le-am cheltuit la jocuri de noroc, o
parte pe femei. Restul i-am tocat aiurea."
-- George Raft
Bianca
Poze
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by candy24
Ar fi cu mult mai putine divorturi daca sotii ar incerca sa-si pastreze sotiile cu acelasi zel cu care s-au straduit sa le cucereasca.
Asa e !
"Daca apare o cearta, tine minte ca ai mai multa dreptate decat
vrea celalalt sa recunoasca si mai putina ... decat vrei tu sa recunosti." - ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
corina iulia spune:
"Nimic nu este mai inspaimântator ca ignoranta activa."
Goethe
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
alexa spune:
Cea mai buna dovada ca un lucru "trebuia" sa se-ntample e ca... s-a intamplat.
Mihai Codreanu
_
Lidia