Continua proverbul / zicala / maxima....(6)
Raspunsuri - Pagina 11
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Emilly
"Cine are carte......"
we frumos!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
"cine are carte are parte"
nuuuuuuuuuuuuuu!
"spune adevarul chiar daca e impotriva ta"-proverb arab
hai sa mai zic una:
"omul muncitor ca ..."
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
Anina_n spune:
"...ca un lemn roditor."
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46354" target="_blank">Scorpiute
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Buna!
indraznesc si eu:...."Prostul nu e prost destul daca......
Liana
"daca nu e si fudul"
anina_n
si acum rezolvarea proverbului meu:
si acum urmatorul proverb:
"vorba multa...." poverb romanesc
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
val77 spune:
quote:
Originally posted by corina iuliaquote:
Originally posted by Liana30
Buna!
indraznesc si eu:...."Prostul nu e prost destul daca......
Liana
"daca nu e si fudul"
anina_n
si acum rezolvarea proverbului meu:
si acum urmatorul proverb:
"vorba multa...." poverb romanesc
cu drag de forum, corina
saracia omului
Anina_n spune:
Contiuna jocul numai cine ghiceste proverbul/zicala/maxima !
Asadar, vall77, ai onoarea !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
corina iulia spune:
corect, val.
deci era si o regula de care nu stiam. poate mai repetati o data regulile jocului, pt cei nou veniti.
multumesc.
cu drag de forum, corina
Anina_n spune:
Cine da raspunsul corect posteaza urmatorul proverb. Daca in 24 de ore nu se da raspunsul corect sau nu se posteaza un nou proverb, poate oricine se reia jocul. Cam asa sunt jocurile acestea pe acest forum din cate am observat eu.