Postul Mare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

Doamne, irina, ti-am vazut pozele cu copiii!!! sunt superbi!
noi nu ne-am mai vazut de cand era gabriel bebe mic:)))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

M-am spovedit la parintele Vincentiu de la Antim si mi-a placut foarte mult.
Fetele cu cate trei copilasi,cum va descurcati?Poti sa cresti trei copii singura (fara ajutor de la mama,bunica,etc.)sau e neaparat nevoie de cineva?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Irina, multzam din suflet pt . Sa te ajute si intareasca Dumnezeu pe tine si pe toate fetele. Fiecare in parte are nevoie de asta... dar, stii cum e! Asa e postul!

Ce am eu? M-am necajit un pic mai mult la lucru, m-am lasat tulburata, mi-a fost si rau si am zis ca e mai bine sa stau azi acasa... Ma simt epiizata... Stiu ca o sa treaca, stiu rostul incercarilor si sunt fericita ca mi se dau....

Ma gandeam ca ar fi bine sa facem o lista cu numele noastre si sa ne rugam toate. Ar fi tare bine! Ce spuneti?

Pot sa fac eu lista!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by Sabina
ca sa fie f clar...;pe mine chiar ma intereseaza o spovedanie in regula...adica nu consider ca mi s-au ierat pacatele cu slujba aceea,mai bine zis...n-am prea "simtit".

Apropo de o spovedanie in regula, eu citeam ca este bine sa ne scriem pacatele pe hartie, dupa un Indreptar de spovedanie, incepand din copilarie. Eu mi-am pregatit hartiuta, mai ramane de mers la preot...o sa va spun cum a fost

Irina, multumesc de grija, sunt pe aici, va citesc aproape zilnic..

Fetelor, voi aveti soti/prieteni care merg la biserica, se spovedesc in posturi, etc? Adica sunteti pe aceeasi lungime de unda relativ la biserica? Si cum ati gasit acesti barbati buni, ca pe mine ma cam ocolesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Vianne asteptam listutza!Odihna placuta acasa!
Star,Doamne ajuta la spovedit!Sotul meu nu e ceea ce s-ar numi un barbat "de biserica" ,dar e un om foarte bun,sensibil,un sot si tata minunat.Parintele mi-aspus ca asa isi manifesta barbatii credinta,avand grija de familie.Postul asta il tine din proprie initiativa,eu nu i-am spus nimic,si poate ca se va si spovedi,nu stiu,nu-l bat la cap.
Voi ati sfintit casa postul asta?Noi am vrea sa-l chemam pe parintele luna viitoare sa ne faca sfestanie,ca nu am facut de mult.De cate ori sfintiti casa pe an?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by star33
Fetelor, voi aveti soti/prieteni care merg la biserica, se spovedesc in posturi, etc? Adica sunteti pe aceeasi lungime de unda relativ la biserica? Si cum ati gasit acesti barbati buni, ca pe mine ma cam ocolesc?

da, al meu merge la Biserica si da, l-am intalnit... la Biserica:)))))))))

dar asta nu inseamna ca suntem mantuiti deja:))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

In legatura cu ce spunea Gandacelu...Pr. Cleopa zicea "sa va intalniti la biserica, nu la discoteci sau pe strada" (despre partenerul nostru). Si avea mare dreptate, nu? Ca daca il intalnim la biserica, inseamna ca sunt sanse mari sa mergem pe acelasi drum. Altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Sotul meu nu e ceea ce s-ar numi un barbat "de biserica" ,dar e un om foarte bun,sensibil,un sot si tata minunat.

nu cumva vorbesti de-al meu? :)si al meu crede din tot sufletul, a citit de vreo 10 ori Biblia etc....da cu spoveditu si postu mai greut.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Sabina,fii tu cea care tii post prima ,te spovedesti,si nici nu vei realiza cind iti va fi alaturi(vorbesc din experienta).Dumnezeu nu sta degeaba.

Mama(in general) a fost ,este si totdeauna va fi cel mai bun exemplu si repede de urmat.Sotul este si el un copil mare

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by joanna

Sabina,fii tu cea care tii post prima ,te spovedesti,si nici nu vei realiza cind iti va fi alaturi(vorbesc din experienta).Dumnezeu nu sta degeaba.

Mama(in general) a fost ,este si totdeauna va fi cel mai bun exemplu si repede de urmat.Sotul este si el un copil mareJoanna

hihihi, nu si al meu...ca e muuuult mai mare ca mine!( ca varsta:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput