Jocul cu de toate (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Danna spune:
Broasca testoasa marina Dermochelys coriacea - aproximativ 2,25 m lungime si 600 kg.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
arboria spune:
cred ca aysha are dreptate, carmen. eu am gasit asa: "The Leatherback is the largest sea turtle. The heaviest Leatherback turtle ever measured weighed 916 kg."
uite, www.reef.crc.org.au/discover/plantsanimals/facts_plantanimal.htm" target="_blank">aici e numai una din adresele unde am gasit informatia asta
Julia
juliafin spune:
Cine vrea sa continue,poate avea raspunsul din
www.testoase.go.ro" target="_blank">aici.la stiati ca...
eu nu raspund,pentru ca nu mai am timp de jocuri.o zi buna tuturor.
DianaR spune:
Am putea zice ca pana la urma Carmen are dreptate, ia uitati ce-am gasit www.tion.ro/pagini/animale/Animale-95781.shtm" target="_blank">aici :
Cea mai grea broasca testoasa din lume la ora actuala este broasca testoasa pieloasa LUTHUL (Dermochelys Coriaceea), care are o greutate de 700 Kg si o lungime de 2-3 m; ea inoata cu viteza unui atlet in cursa de 100 m si traieste numai in apele marine.
In alte situri am gasit ca broasca de Galapagos e ceam mai mare sau broasca elefant.
Dar cand trecem la site-urile straine Leatherbacks e campioasna cam peste tot!
Aici am gasit un top al broastelor cu Pacific Leatherback in frunte.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
mephala30 spune:
Mai, mai...o adevarata dezbatere despre brostele testoase...in fine, Aysha, poti continua....cu toate ca raspunsul Dianei coincidea cu al meu...
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
No, bine chit ca inaitea mea spusese si Dana aceasi broasca si si link-ul Juliei am descoperit ca tot acolo ducea!
Intrebare usoara:
De cate ori a prezentat Billy Cristal gala Oscar-urilor?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
Danna spune:
Eu stiam ca a prezentat de 8 ori.
Daca raspunsul este bun, continuati fara mine.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara