Gemeni

Gemeni | Autor: deea24

Link direct la acest mesaj

As vrea si eu un sfat despre cum pot avea gemeni, imi doresc foarte mult acest lucru, acelasi lucru simtindu-l si sotul meu.Multumesc mult anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

IUbito,
Cu mare placere te-as ajuta daca ar fi posibil!
EU UNA, AM CITIT CA INAFARA DE MOSTENIREA GENETICA(daca aveti gemeni in familie) mai ajuta medicamentele pentru fertilizare si constitutia(daca esti inalta si bine dezvoltata)!
Dar cred ca numai DUMNEZEU stie !pentru ca el da fiecaruia ce crede de cuviinta!
Eu una ma inscriu doar la categoria "cu constitutia" si uite ca asa a fost sa fie!Mi-am dorit de cind ma stiu sa am gemeni,dar nu am sperat,pentru ca nu aveam mari sanse,si uite ca s-a intimplat!
Te pup ,,si-ti doresc din tot sufletul a ti e indeplineasca dorinta!
Bella & comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Si la mine sa aplica chestia cu varsta si constitutia inalta si solida. In plus, am folosit pilula contraceptiva pentru vreo 6 luni, apoi in urmatoarele 2-3 luni dupa ce le-am oprit, menstruatia a fost un pic haotica, si fiindca imi luam si temperatura bazala, am stiut ca in luna de dinaintea celei in care am ramas insarcinata, nu am ovulat deloc.Asa incat, luna urmatoare, ovulul care nu apucase sa se maturizeze la timpul lui a fost eliberat impreuna cu inca unul...acuma sa nu iti inchipui ca pot fi retete pentru asa ceva...Cum zicea si Bella, Dumnezeu da cui stie El ca are nevoie de asa ceva..:)

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Aveti curaj ! La noi a fost ca si la Patricia mai sus. Pilula citeva luni bune, dupa care am oprit (nu mai stiu de ce ) si pac ! ne-am trezit cu gemeni... Iar noi nu avem in familiile noastre gemeni, am intrebat in stinga si-n dreapta si nimic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

hmmm chestia cu constitutia nu cred ca e adevarata, eu am numai 158 cm, deci sunt pitica.... eu am luat pilula 8 ani de zile si dupa aceea am ramas la prima ovulatie gravida, partea stanga nu a stiut ce face partea dreapta si asa am avut ovulatie dubla.
poti lua si un tratament hormonal, dara sa nu te trezesti cu tripleti sau mai multi....
nu exista o reteta pentru gemeni, (daca as fi avut, ti-as fi dat sablonul), bucura-te daca iese copilul sanatos, indiferent de sex, frati sau surioare se pot face ulterior, nu?
numai bine, tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Nici eu nu cred in chestia cu constitutia. Si eu am 1.57 si aveam sub 50kg cand am ramas insarcinata, asa ca... Si la mine a fost ovulatie dubla (din moment ce sunt bivitelini). La noi sunt gemeni si in familia mea si a sotului, dar univitelini si din moment ce la noi nu e asa, nu cred ca sarcina mea gemelara se explica prin ereditate. Eu nu am luat pastila deloc inainte. Si nici nu am ramas chiar in prima luna insarcinata (parca dupa vreo 6 luni de incercari - uite ca am si uitat - s-a produs la noi minunea DUBLA )
Si eu zic, bucura-te in primul rand sa poti face copii (ca uite cate cazuri sunt in care se chinuie ani de zile) si sa fie sanatosi. Ca ii faci deodata sau pe rand nu conteaza, cum a zis si Tina.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitu alina spune:

EU AM LUAT PASTILUTE SI LA UN MOMENT DAT LE-AM INTRERUPT SA FAC UN BEBE..SI DUPA CITEVA LUNI..L-A TEST RASPUNS POZITIV...IAR LA DOCTOR SUPER POZITIV..DOI BUCATI...BUCURIE MARE...ACUM AVEM 10 LUNI SUNTEM MARI FOC...SI APROPO DE CONSTITUTIE AVEAM 1,60 SI 50 DE KG CIND AM RAMAS INSARCINATA..CIND AM AFLAT DE GEMENI AM INCEPUT CERCETATILE NU AVEAM PE NIMENI IN FAMILIE...ASA CA DOAR BUNUL DUMNEZEU STIE CE-A FACUT EL ACOLO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Dupa ce am aflat ca o sa am gemeni am facut o serie de sapaturi sa vad de unde mi-se trage!!!Si uite ce am aflat:daca nu esti la prima sarcina ai sanse sa ai gemeni,daca iei acid folic( cica este bine sa iei inainte cu 3 luni pentru ca previne"spina bifida" o maladie a sistemului nervos).Dupa au descoperit ca mamicile care au luat acid folic au avut mai muti gemeni.Eu am luat acid folic inainte cu o luna si eram la a treia sarcina.Apoi au descoperit ca daca conceptia are loc in perioada verii cind corpul este expus mai mult la soare cresc sansele de gemeni.Pilula la fel inhibind ovulatia dupa ce intrerupi ai sanse sa ai o ovulatie dubla.Noi eram in vacanta intr-o tara cu muuuuuult soare,deci....Doar la capitolul pilula nu a mers pt ca nu am folosit-o niciodata.Pastilele contra infertilitatii gen Clomid si altele dau si ele sansa de gemeni.Asa ca daca le combini pe toate poate vei avea NOROC!!!

LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Alina, bine ai venit printre noi! Gemenii mei au 11 luni! Vezi ca eu mai scriu la subiectul "mamici de martie-aprilie" - si acolo se discuta mult despre chestii specifice beblusilor de varsta alor nostri. Te astptam cu drag si acolo. Dar mai vrem detalii si aici. Poze, ceva...?
Inca o data bine ai venit. Sa iti traiasca gemenii!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput