Jocul cu filme (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hmmm, mi-am iesit din mana...nu prea stiu ce filmulet sa pun...ok, deci:

un arhitect ciudat, cu o viata dezordonata, afla ca mai are cateva luni de trait si se hotaraste sa-si implineasca visul: acela de a construi o casa.

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hmmm..."Life As a House"..:-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hmmm, da lilanda! nu-sh de ce mi-a ramas pe creier filmul asta (de fapt n-ar fi primul )... m-a surprins repeziciunea cu care ma facea sa trec de la ras la plans cred :)
aaa, si initial am vrut sa pun blue sky, ca sigur n-a mai fost, da' l-am vazut demult si cand sa-l povestesc mi-am dat seama ca nu mai stiu foarte multe despre film :( tu l-ai vazut?

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

n-am vazut blue sky, desi titlul mi se parea cunoscut...oarecum

Si acum,
O dragoste interzisa dintre doi oameni considerati de societate total diferiti din punct de vedere genetic. Faptul ca ei se iubesc si fac dragoste contravine unui articol de lege, iar incalcarea legii duce la stergerea memoriei celui de rang genetic inferior. Printre altele, acesta n-are drept de calatorie dintr-un colt al lumii intr-altul...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Eternal sunshine of a spotless mind?

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Gattaca?

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Nuuu...dar are ceva si din "Eternal sunshine..." si din Gattaca. Lumea in care se petrece povestea asta de dragoste este impartita intre cei "curati" genetic si cei impuri. Daca primii au toate privilegiile si drept sa locuiasca in orase, sa calatoreasca (insa doar cu un fel de pasapoarte), ceilalti sint condamnati la o viata fada si statica. El este un privilegiat dar investigheaza cazul unor pasapoarte falsificate. Ea este o paria si este implicata in traficul cu aceste pasapoarte; in plus, nici nu corespunde genetic cu el...Dragostea dintre ei s-ar datora unui virus empatic, astfel incit sentimentele lor sint coplesitoare. El o "acopera" pe ea si se intoarce acasa, la sotie (pasaportul ii expira); insa este obsedat de acea dragoste. Cind revine, o gaseste pe ea "stearsa" si acuzata de incalcarea codului de lege care a fost facut pentru conservarea codului genetic pur...s-am incalecat pe-o sa si v-am zis filmul asa...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Foarte interesant filmul, cu siguranta nu l-am vazut dar m-ar interesa...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Hai ca dau raspunsul: era vorba de Code 46cu Tim Robbins...un film interesant; si am senzatia ca ar fi si sursa de inspiratie pentru Eternal Sunshine...

Eu azi n-am timp sa stau la computator, asa ca primul venit este inviatul meu, la enunt

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Pot sa incerc eu ?
Viata unui tanar bancher se schimba cand este condamnat pe viata pentru uciderea sotiei sale si a amantului ei.... Speranta il va salva ?!

Mergi la inceput