Jocul cu cartea (14)
Raspunsuri - Pagina 11
iileana spune:
Pe-aici ce s-a mai intimplat in cele trei zile disparute in neant? Cine o fi la rind?
buli spune:
quote:
Originally posted by iileana
Pe-aici ce s-a mai intimplat in cele trei zile disparute in neant? Cine o fi la rind?
cine-ntreaba
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
sfarsitoarea spune:
Hai ca pun eu umarul sa urnesc jocul.
O carte care cam nelipsita din biblioteci. Citita din scoarta in scoarta timp de 9 luni, apoi timp de inca un an, apoi mai rar ... din ce in ce mai rar ... pe unde am pus cartea aia ca ii trebuie vecinei? Dar o vreau inapoi ca poate imi mai trebuie si mie.
Sanatate
buli spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
Hai ca pun eu umarul sa urnesc jocul.
O carte care cam nelipsita din biblioteci. Citita din scoarta in scoarta timp de 9 luni, apoi timp de inca un an, apoi mai rar ... din ce in ce mai rar ... pe unde am pus cartea aia ca ii trebuie vecinei? Dar o vreau inapoi ca poate imi mai trebuie si mie.
Sanatate
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
iileana spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
vad ca Buli stie da' nu zice
1. "Mama si copilul" Herta si Emil Capraru
si/sau
2. Dr. Spock (asta are vre-un titlu?)
iileana spune:
Io's intre faza "din ce in ce mai rar" si cea de "pe unde am pus-o?"
O minunata si imposibila poveste de dragoste intre o sirena si un cavaler frumos si prost.
sfarsitoarea spune:
quote:
O minunata si imposibila poveste de dragoste intre o sirena si un cavaler frumos si prost
Sirena lu' Vasile Roaita.
Sanatate