Printesele Mele Nerabdatoare

Printesele Mele Nerabdatoare | Autor: Lorelai

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,

fetele mele (Livia si Maya) nu au mai avut rabdare si au vrut sa vina pe lume mai devreme, la 31 sapt+1 zi. s-au nascut prin cezariana, la 18 Ianuarie 2005, ora 23:28 (Livia) si respectiv 23:31 (Maya), ora Canadei de Est.

sint sanatoase, frumoase si asa de mititele si fragile. vor sta la spital in incubator inca ceva timp dar sper ca nu prea mult.

revin cu amanunte cit de curind. deocamdata sint cam ametita si inca nu mi-am revenit dupa evenimentele de saptamina asta.

va pup,
Lorelai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Lorelai draga, FELICITARI, mamico!!! Bine ati venit pe lume, LIVIA si MAYA!!! Printeselor, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce e mai bun pe lume! Iar voua, parintilor, sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa le cresteti si sa va bucurati de ele. Imi amintesc si eu primele zile de dupa nastere... stiu cat esti de emotionata si coplesita. Totul va fi bine si in curand le veti aduce acasa pe minunile voastre si va veti mira cum de ati fost fericiti si inainte de a le avea pe Livia si Maya in viata voastra. Vor fi si zile grele, dar veti trece usor peste ele fiindca nimic nu se compara cu iubirea ce o veti simti pentru ele.
Asteptam vesti cand mai ai timp.
Te pupam cu drag.

PS: Soarca mea este nascuta in 18 Ianuarie si este o femeie minunata!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Lorelai, felicitari sa-ti traiasca minunile, sa fiti sanatoase si fericite.
E ceea mai mare realizare a unei femei.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Lorelai, sa fie intr-un ceas bun ! Sa-ti traiasca fetitele Livia si Maya !

Astept cu nerabdare vesti despre voi, cum va simtiti si cum a fost nasterea. Lasa-le sa stea la incubator cat se poate, e mai bine pt. ele sa fie pe maini specializate.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Felicitari !!!! Sa-ti traiasca gargaritele !!!! Incearca sa te odihnesti acum cit poti ... si eu cred ca e mai bine sa mai stea in spital, poate reusesc sa intre pe o rutina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Felicitari Lorelai!
Bine ati venit pe lume, Livia si Maya! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa cresteti mari!
Lorelai, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat poti de mult. Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine; nu e usor sa nu le ai langa tine, dar mititelele sunt pe maini bune, iar timpul trece atat de repede! Si in curand comorile vor fi suficient de voinicute sa fie luate acasa!
Va pupam

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

LORELAI,felicitari!
Bine ati venit,LIVIA si MAYA!!!!!
Refacere grabnica mamico si asteptam o bere ,e loc de mare petrecere
Va pup si nu uita ca am doi baieti!!!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI www.desprecopii.com/info.asp?id=34" target="_blank">Articol DC despre gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Felicitari!!!Sa-ti traiasca fericite,sanatoase si cuminti!.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Sa va traiasca sa fie sanatoase sa creasca mari si cu mult noroc.Cu drag,
Corina&Ioana&Luca

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Felicitari!! Sa-ti creasca mari si sanatoase si sa aveti o viata fericita!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Lorelai, ce mai faci tu si ce fac printesele ?
Sunt f. nerabdatoare sa aflu vesti despre voi,
Maria

Mergi la inceput