Jocul cu de toate (14)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
aysha spune:
OCHA (DHA)?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
juliafin spune:
de ce se fac glume rele despre blonde?
e vorba de un aspect psiho-social(psiho=psihologic,nu psihiatric)
onutza spune:
pentru ca blondele sint considerate a avea inteligenta mai redusa ...ca sa ma exprim frumos ...
Semnat,
Blonda de mine :-)Onutza,
Sean Raphael (29 dec. 2003) si
Bryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean si
Bryan ;
RA spune:
Hi!Hi!Ce intrebare,dom'le!Sa n-o iei pe coaja pt. discriminare(de culoare a parului)!
Pai hai sa ma bag si eu,roscata de mine!
Sa zicem c-ar fi mai "slabe de inger" si de obicei tendinta societatii este sa-i atace pe cei mai putin combatanti!
Sa zicem ca-s mai sclipitoare(cat is tinere,c-apoi...)si brunetelor si barbatilor le e putin ciuda,primele ca nu-s la fel si ei ca nu intotdeauna au acces!
Pai cam asta-mi vine-n cap!
juliafin spune:
quote:RA,eu sunt blonda
Originally posted by RA
Hi!Hi!Ce intrebare,dom'le!Sa n-o iei pe coaja pt. discriminare(de culoare a parului)!
Pai hai sa ma bag si eu,roscata de mine!
Sa zicem ca-s mai sclipitoare(cat is tinere,c-apoi...)si brunetelor si barbatilor le e putin ciuda,primele ca nu-s la fel si ei ca nu intotdeauna au acces!
Pai cam asta-mi vine-n cap!
![](icon_smile_big.gif)
Esti foarte aproape de adevar,doar mai pune ceva !
raspunsul e rezultatul unui studiu facut de o univesitate prestigioasa din Germania,nu luat din ziarul local sau de la "Radio santz"
![](icon_smile_big.gif)
RA spune:
Daca nu ziceai ca-s din Germania,o mai puneam si pe aia cu minoritatea numerica!Desi peste vreo 2-3 decenii s-ar putea sa se includa si asta-n studiu,ca la afluenta de bruneti cu care se confrunta Germania... si la cat de alarmant creste procentul de peste saizeci de ani la ei...
Ei,hai c-am ajuns de tot pe langa...
Ma mai gandesc...pana atunci
PS. Daca intre timp da cineva raspunsul corect,te rog mult sa dai linkul(daca-i in germana,nuuu!)fiindca ma intereseaza.
juliafin spune:
aaaa,un link???eu am o carte,dar daca am timp voi incerca sa dau de ceva pe internet,dar tare imi teama ca va fi pe deutsch!!poate ai noroc sa aiba si ceva in engleza